Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Video: "(Bez)maksas sports": nauda Latvijas klubu futbolā

Jānis Celmiņš
Raidījums “(Bez)maksas sports” 2. sezonas 3. epizodes tēma: Futbols ir sporta karalis. Jā, lai gan daudzi to atzīt nevēlas - arī Latvijā. Futbolā apgrozās citiem sporta veidiem teju neaptveramas naudas summas, kam klāt šosezon nāks RFS kluba nopelnītie miljoni UEFA Eiropas līgā. Kāda ir finansiālā situācija Virslīgā? Cik liela ir plaisa starp Latvijas vadošajiem un pārējiem klubiem? Līgā ienākuši vairāki ārzemju investori - kāpēc un ar kādu mērķi? Kāda iezīmējas virslīgas attīstības vīzija un, vai virzīt uzdevumu futbola klubs kā peļņas avots, ir utopija?

Studijā: Tukums 2000/Telms prezidents Verners Akimovs un Virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs. Raidījumu vada Jānis Celmiņš. Viedokļos dalās: Leevon PPK prezidents Jurijs Žigajevs, RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis un FK Liepāja direktors Dāvids Jansons.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raidījuma saturu atbild TV4.

Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-09-18 17:11, vakar
Kāds ir sporta karaļa formulējums, variet paskaidrot?