Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Monreālā Pasaules kausa sezonu uzsāks šorttrekisti Krūzbergs un Bērziņš

Emils Ozerinskis

Monreālā Pasaules kausa sezonu uzsāks šorttrekisti Krūzbergs un Bērziņš
Roberts Krūzbergs. Foto: LOK/ Edijs Pālens/ LETA

LETA. Latvijas šorttrekisti Roberts Krūzbergs un Reinis Bērziņš piektdien Kanādas pilsētā Monreālā uzsāks 2023./2024. gada Pasaules kausa sacensības.

Sacensības plksten 16:00 pēc Latvijas laika sāksies ar priekšslidojumiem 1000 metru distancē, bet stundu un 20 minūtes vēlāk notiks ceturtdaļfināla slidojumi 1500 metros, bet vakarā 15 minūtes pēc astoņiem sāksies sacensības 500 metros.

Iepriekšējā sezona Robertam Krūzbergam un Reinim Bērziņam bija labākā viņu karjerās, kā arī visu laiku veiksmīgākā Latvijas šorttreka vēsturē Pasaules kausa sacensībās.

Krūzbergs sezonas pirmajā Pasaules kausa posmā Monreālā uzvarēja 1000 metros un sagādāja Latvijai pirmo zelta godalgu šāda ranga sacensībās. Viņš šajā distancē aizvadītajā sezonā izcīnīja arī pārējo divu kalumu medaļas - vienu sudraba un divas bronzas godalgas. Savukārt Bērziņš izcīnīja divas bronzas medaļas 1500 metru sacensībās.

Sezonas kopvērtējumā Krūzbergs Pasaules kausa sacensībās bija trešais 1000 metru distancē un - astotais visu disciplīnu summā, bet Bērziņš 1500 metros bija ceturtais un summā ierindojās 13. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA