Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Šorttrekists Bērziņš pēc kritiena EČ iedzīvojies potītes saišu bojājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šorttrekists Bērziņš pēc kritiena EČ iedzīvojies potītes saišu bojājumā
Reinis Bērziņš. Foto: AP/Scanpix

Latvijas šorttrekists Reinis Bērziņš pēc kritiena Eiropas čempionātā (EČ) iedzīvojies potītes saišu bojājumā, kas varētu liegt dalību nākamajos Pasaules kausa posmos, aģentūrai LETA atklāja sportists.

Pagājušajā nedēļas nogalē Bērziņš EČ 1000 metru distancē piedzīvoja kritienu un sacensības neturpināja. Pirms tam viņš bija sasniedzis arī pusfinālu 1500 metros un ceturtdaļfinālu 500 metros.

"Ir bojājums saitēm. Šodien Latvijas Olimpiskajā vienībā runāju ar fizioterapeitu, tāds bojājums var dzīt apmēram mēnesi, tāpēc tas liek Pasaules kausus zem jautājuma zīmes. Līdz tiem ir palikušas trīs nedēļas," skaidroja Bērziņš.

"Veikšu vairākas procedūras, kas varētu paātrināt atlabšanas procesu, taču domāju, ka ātrāk kā pēc trīs nedēļām atgriezties nevarēšu," viņš piebilda.

Pēc noslēdzošajiem Pasaules kausa posmiem, kas februārī norisināsies Drēzdenē un Gdaņskā, martā Roterdamā norisināsies pasaules čempionāts. Bērziņš izcēla, ka noteikti plāno būt atpakaļ ierindā pirms meistarsacīkstēm.

Šosezon Bērziņš labāko rezultātu sasniedza pirmajā Pasaules kausa posmā Monreālā, izcīnot trešo vietu 1500 metru distancē.