Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Šorttrekistiem mājas sienas palīdz

Pirmā sacensību diena Eiropas kausa atlases otrā posma junioriem un Latvijas čempionāta šorttrekā veiksmīgi noslēgta.

Pirmajā sacensību dienā jaunākās grupas sportisti sacentās: 333 metru, 500m, 777m un 1000m distancēs, vecāko grupu sportisti - 1500 un 500 metru distancēs. Vislabākos rezultātus no mūsējiem uzrādīja Jēkabs Saulītis, kurš uzvarēja vīriešu 1500 metru distancē. Tāpat pie pirmās uzvaras tika Marta Paškevica, kura palika nepārspēta Junioru C grupas 1500 metru slidojumā. Trešo panākumu ventspilniekiem guva Roberts Zvejnieks, kurš bija ātrākais Junioru D grupā. Pie otrajām vietām tika: Roberts Krūzbergs Juniori E grupā (777 metru distancē) un Roberto Puķītis, kuram tikai neveiksme liedza triumfēt Junioru B grupā (1500m). Trešajās vietās finišēja Lenards Brūveris Junioru E grupā (777m) un Anna Zelenkēviča Junioru D grupā (1000m).

Pēc mačiem aktīvā sportiste un ledus skolas „Zemgale” šorttreka trenere Evita Krievāne atzina, ka ir ļoti apmierināta gan ar saviem, gan savu audzēkņu startiem. „Maniem audzēkņiem bija ļoti liels satraukums, jo tās viņiem bija pirmās sacensības karjerā. Ļoti labi, ka sacensības notiek tepat Latvijā, jo tāpēc varam piedalīties tik liela mēroga mačos. Bet katrā ziņā sportisti ir malači - cīnījās un uzrādīja labus rezultātus. Par saviem startiem domāju, ka uzvarēšu savā skrējienā, jo to zināju jau iepriekš. Man bija tāda intuīcija. Par mērķi esmu uzstādījusi iekļūšanu labāko trijniekā, kas ceru, ka arī izdosies. Tāpat vēlējos piebilst, ka sacensību organizatori ir paveikuši lielisku darbu un mači ir augstākajā līmenī. Gribētu izcelt arī SIA „Berds” kafejnīcu, kura lieliski nodrošina visus dalībniekus ar ēdināšu. Reti, kad gadās, ka ir apzināta precīza sportistu ēdienkarte.”

SIA „Berds” ledus halles kafejnīcas „Ledus Roze” valdes locekle Īrisa Roze bija patīkami pārsteigta par izteiktajiem komplimentiem. „Ir patīkami, kad mūsu darbs tiek novērtēts. Gadu gaitā esam apzinājuši sportistu vēlmes un vajadzības, kas tagad mums nesagādā nekādas grūtības. Mūsu darbība ir vērsta uz to, lai sacensību dalībnieki būtu apmierināti un ar prieku atgrieztos vēl. Mēs ne tikai reklamējam sevi, bet visu pilsētu, kuras prestižs mums ir svarīgs. Tā mēs strādājam, lai cilvēki būtu apmierināti un atgrieztos vēl.”

Latvijas izlases un Ventspils sporta skolas „Spars” treneris Māris Birzulis mūsu sportistu startus vērtēja kā labus. „Mūsējie nostartēja labi - savu spēju robežās - tika izcīnītas vietas labāko trijniekā. Daži sportisti varēja nostartēt labāk, bet citi atkal patīkami pārsteidza. Bija arī neveiksmes, bet tāds ir šis sporta veids. Katrā ziņā noteikti nevaru būt neapmierināts, jo rezultāti liecina par izaugsmi. Nepaveicās Roberto Puķītim, kuram tikai rupja kļūda neļāva triumfēt pirmajā sacensību distancē.”

     [+] [-]

, 2010-10-16 01:27, pirms 14 gadiem
Egiila Zarina plovs arii bija ieklauts eedienkartee?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja