Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Krūzbergs pēc kritiena pirmajā dienā neturpinās dalību pasaules čempionātā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Krūzbergs pēc kritiena pirmajā dienā neturpinās dalību pasaules čempionātā
Roberts Krūzbergs. LOK/ Edijs Pālens/ LETA

Priekšlaicīgi dalību pasaules čempionātā šorttrekā spiests noslēgt Roberts Krūzbergs. Vakar latvietis piedzīvoja kritienu 500 metru distancē, gūstot potītes savainojumu.

Krūzbergs vakar iekļuva pusfinālā 1500 metru distancē, bet 500 metru distancē sasniedza otro kārtu. Tajā viņš pretendēja uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā, bet vienā no epizodēm viņam virsū uztriecās Polijas sportists, kā rezultātā latvietis piedzīvoja kritienu. Polis saņēma sodu, bet Krūzbergs tika iecelts ceturtdaļfinālā.

Sekojošajās priekšsacīkstēs 1000 metru distancē Krūzbergs nestartēja, kas lika noprast, ka kritiena laikā gūts savainojums. Savā "Instagram" profilā Krūzbergs ievietoja ierakstu, pasakoties atbalstītājiem par sezonu, jo nevarēs turpināt pasaules čempionātu.

Latvijas šorttrekists aģentūrai LETA komentēja, ka kritiena brīdī guvis potītes savainojumu. Paiet varot, taču ar grūtībām. Līdz ar to pasaules čempionātā turpinās startēt vien Linards Reinis Laizāns un Māris Jānis Šternmanis. Atgādinām, ka gūtā savainojuma dēļ priekšlaicīgi sezona noslēdzās arī Reinim Bērziņam.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/roberts_k...
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-16 09:00, pirms mēneša
Ļoti neveiksmīga sezona mūsējiem.