Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Silovs 1000 metros devītais

Silovs 1000 metros devītais
Haralds Silovs
Foto: AP

Japānas pilsētā Nagano notiekošajā ISU Samsung Pasaules kausa posmā šorttrekā Latvijas labākais šorttrekists Haralds Silovs šodien izcīnīja devīto vietu 1000m distancē.

Vakar jau ziņojām, kad cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā mūsu sportists piekāpās daudz titulētākajiem sportistiem no Ziemeļamerikas, ieņemot trešo vietu skrējienā.

Lai tiktu atpakaļ ceturtdaļfinālā izkritušajiem sportistiem tiek sarīkotas atkārtotas sacensības, kur no 20 startējošiem tikai divi tiek pielaisti šo sacensību ceturtdaļfinālam. Haralds veiksmīgi pārvarēja cerību skrējiena četras kārtas un izpildīja uzdevumu, iekļūstot pamat sacensību ceturtdaļfinālā.

Ceturtdaļfinālā Haralds Silovs finišēja otrais aiz kanādieša Hamelin Charles un iekļuva pusfinālā . 1000m pusfināls bija sestais šīs dienas skrējiens un Haralds nespēja pakāpties augstāk par piekto vietu skrējienā, kas kopvērtējumā deva devīto vietu, augstāko sasniegumu šai sezonā.

Svētdien Haralds slidos pusfinālu 1500 m distancē. Pusfinālā pirmo divu vietu ieguvēji slidos A- Finālā par 1-6 vietu, bet trešās un ceturtās vietas ieguvēji B-Finālā par 7-12 vietu.

Kā jau ziņojām iepriekšējā Pasaules kausa posmā, kas risinājās Ķīnas galvaspilsētā Pekinā (no 28.-30.novembrim), Haralds 1500m distances pusfinālā izcīnīja piekto vietu, kas deva četrpadsmito vietu distances kopvērtējumā. Par sacensību uzvarētāju kļuva korejietis Is-Baks Sungs.

1000m distancē Haralds uzrādīja labu laiku, bet tika diskvalificēts par nepareizu apdzīšanu.

Pēc sacensībām Haralds dosies atpakaļ uz Kanādu, lai turpinātu treniņus un gatavoties Eiropas Čempionātam, kas norisināsies Turīnā, Itālija (16.-18.01.09).

Informāciju sagatavoja:
Kristine Fogele
LSA

     [+] [-]

, 2008-12-06 22:56, pirms 15 gadiem
haraldssilovs.com