Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Pie stūres aizmiguša trenera dēļ Polijā avarējis autobuss ar Ventspils šorttrekistiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pie stūres aizmiguša trenera dēļ Polijā avarējis autobuss ar Ventspils šorttrekistiem
Foto: dzienniklodzki.pl

Esot ceļā uz sacensībām Itālijā, avāriju Polijā piedzīvojis autobuss ar sešiem Ventspils šorttrekistiem un sportistu treneri Māri Birzuli, kurš pie stūres aizmidzis.

Visnopietnāk cietis tieši Birzulis, kuram lauztas sešas ribas un vietējā slimnīcā nāksies uzturēties aptuveni nedēļu, savukārt sportisti jau devušies mājup. Pie autobusa stūres bijis pats Birzulis, kurš kādā no ceļa posmiem iemidzis, autobuss nobraucis no ceļa un ietriecies kokā. Birzulis ir pie samaņas, taču joprojām šokā par notikušo.

Dažādos mazākos savainojumos iedzīvojušies arī mazie šorttrekisti, viņus visus izmeklējuši poļu mediķi un atzinuši, ka nepieciešamības palikt slimnīcā nevienam nav. Bērniem pakaļ tika nosūtīts cits autobuss, un vakar ap pulksten 18:00 treneres Irinas Gončarovas vadībā viņi jau devušies mājup. "Sacensības viņiem gājušas garām, taču šoreiz svarīgākais, ka šādā negadījumā izdevies tikt cauri salīdzinoši laimīgi," saka sporta skolas direktors Ilmārs Seilis.

"Šobrīd viņu pārāk pratināt negribam, bet gan novēlam ātru atveseļošanos. Māris ir pieredzējis vadītājs, tāpēc tiešām dīvaini, ka tā viss notika. Tomēr tagad ar secinājumiem nesteigsimies," piebilda Seilis, norādot, ka avārijas izmeklēšana notiks tad, kad Birzulis atlabs.

Izmantotie resursi:
www.ventasbalss.lv

  -3 [+] [-]

, 2011-11-06 18:22, pirms 13 gadiem
bērnībā, (pirms gadiem 15),kad trenējos pie Birzuļa riteņbraukšanā, viņam bija zināmas problēmas ar šķidrajām atkarībām, tomēr negribētu ticēt, ka viņš brauc reibumā arī tagad. Lai nu kā - veikismīgi visiem izveseļoties!
p.s. kuram labāk patika Kaminskis, liek plusu man

  +2 [+] [-]

, 2011-11-06 19:34, pirms 13 gadiem
Treneris jau n-tos gadus stipros dzērienus nelieto vispār.
Nelaime nenāk brēkdama un var piemeklēt katru no mums.Labi,ka visi dzīvi.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-06 23:07, pirms 13 gadiem
Tas viss ir rezultāts mūsu nabadzībai.Divi šoferi par dārgu,bet galpunktā jānokļūst laicīgi.Tas arī viss.