Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Pļuščenko atgriežas

Pļuščenko atgriežas
Jevgeņijs Pļuščenko
Foto: Ray Giubilo/ProSport

Krievu daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko no lielā sporta aizgāja 2006.gadā pēc uzvaras Turīnas olimpiskajās spēlēs, taču turpināja ik pa laikam piedalīties šovos un paraugdemonstrējumos. Pirms pāris dienām viņš intervijā aģentūrai "Ves sport" pavēstījis, ka piedalīsies "Grand –Prix" seriāla "Krievijas Kausa" sacensībās.

"Šobrīd man ir ļoti piesātināts dzīvesveids, taču tas netraucē aktīviem treniņiem un tikai pastiprina vēlmi atgriezties lielajā daiļslidošanā," stāsta pats sportists. "Kā man tas izdodas? Patiesībā tas nav grūti. Piemēram, īso programmu un izvilkumus no izvēles programmas es slidoju paraugdemonstrējumos. Pirms pāris dienām atgriezos no Japānas, pirms tam pabiju Čehijā. Neredzu arī problēmu tajā, ka maijā piedalīšos "Eirovīzijas" konkursā, kur kopā ar savu draugu vijolnieku Edvinu Martonu piedalīsimies Dimas Bilana priekšnesumā. Uz Belgradu lidošu kopā ar savu personīgo treneri Aleksandru Mišinu un turpināšu treniņus. (...) Kas netic tam, ka atgriezīšos, drīz to piedzīvos."

Pļuščenko pastāstīja arī par piedalīšanos sacensībās: "Pilnīgi noteikti janvārī piedalīšos nacionālajā čempionātā, kur man nepieciešams atgriezties komandā pirms Eiropas un pasaules čempionātiem. Krievijas kauss novembrī ir plānots kā izmēģinājuma starts. Pagaidām tie ir tikai plāni, taču kas gan var būt labāk kā atgriezties dzimtās un mīļotās publikas priekšā? Japānā mani aicināja piedalīties citā "Grand – Prix" posmā – "NHK Trophy", taču atteicos, jo nevēlos braukt tik tālu," apstiprināja krievu daiļslidotājs.

Atgādinām, ka Jevgeņijs Pļuščenko ir divkārtējs olimpisko spēļu medaļnieks – 2002.gadā ieguva sudrabu, savukārt aizpērn izcīnīja zeltu. Tāpat Pļuščenko ir arī trīskārtējs pasaules čempions un pieckārtējs Eiropas čempions. Iepriekš gan viņš par savu atgriešanos izteicās ļoti piesardzīgi, jo bija Krievijas Valsts domes deputāts un atzina, ka sportā nespēj būt otrais, bet gan tikai labākais.

Izmantotie resursi:
ru.delfi.lt

     [+] [-]

, 2008-04-30 22:19, pirms 16 gadiem
Pluscenko ir personiba - kamer absoluti lielaka dalja domaa par tehniku, vinsh jau ir paari tehnikai un slido ar azartu
vienmer prieks redzet vinja priekshnesumus

     [+] [-]

, 2008-04-30 22:25, pirms 16 gadiem
Godīgi sakot, kopš viņa aiziešanas man dailslidošana un īpaši paraugdemonstrejumi nav vairs tik ļoti aizrāvuši, bet ceru, ka plušenko atgriezīsies, jo viņš ir izcils sportists!

  -2 [+] [-]

, 2008-04-30 22:45, pirms 16 gadiem
Varu deret ka šogada Dima Bilan ar dziesmu Believe un saviem draugiem Pļuščenko un Martonu uzvares Eirovoziju.

     [+] [-]

, 2008-05-01 00:02, pirms 16 gadiem
ar savu personīgo treneri Aleksandru Mišinu...

Alekseju Mišinu, nevis Aleksandru

     [+] [-]

, 2008-05-01 01:45, pirms 16 gadiem
Laikam Putins pavēlēja, savādāk nākošajā olimpiādē krievi vispār paliks bez medaļām daiļslidošanā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja