Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kulišam pasaules junioru čempionātā daiļslidošanā 25. vieta

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kulišam pasaules junioru čempionātā daiļslidošanā 25. vieta
Trenere Olga Kovaļkova, Fjodors Kulišs, tehniskais speciālists Raimo Reinsalu. Foto: Kristal Ice

LETA. Latvijas pārstāvis ceturtdien Taivānā pasaules junioru čempionātā daiļslidošanā īsajā programmā ieņēma 25. vietu un izvēles programmai nekvalificējās.

Kijivā dzimušais Fjodors Kulišs saņēma 61,84 punktus. 33,14 punktus viņš saņēma par tehniskajiem elementiem un 29,70 punktus - par programmas komponentēm, bet vienu punktu soģi viņa rezultātam atskaitīja.

18 gadus vecais daiļslidotājs sasniedza 25. rezultātu 41 dalībnieka konkurencē, izvēles slidojumam kvalificējoties labākajiem 24. No dalības izvēles programmā sportistu šķīra 0,28 punkti.

Līderis pēc īsās programmas ar 80,58 punktiem ir Dienvidkorejas daiļslidotājs Mingjoms So. Ar 78,79 punktiem seko francūzis Fransuā Pito un ar 78,02 punktiem - slovāks Adams Hagara.

Pasaules junioru čempionāts daiļslidošanā beigsies 2.martā, sestdien par medaļām brīvajā slidojumā sacenšoties arī vīriešiem.

Izmantotie resursi:
LETA