Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Korkačam 17. vieta daiļslidošanā, kērlingistiem panākums pret Janzēlandi

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Korkačam 17. vieta daiļslidošanā, kērlingistiem panākums pret Janzēlandi
Kirils Korkačs. Foto: Edijs Pālens, LETA, LOK

Gangvonā, Dienvidkorejā rit desmitā sacensību diena Pasaules Jauniešu Ziemas Olimpiskajās spēlēs. Sacensības daiļslidošanā noslēdzis Kirils Korkačs, kurš ierindojās 17. vietā, bet Latvijas kērlinga duets turnīra trešajā spēlē pārspēja Jaunzēlandes pāri.

Kirils Korkačs daiļslidošanas sacensības sāka ar 53.56 punktiem īsajā programmā, kas deva 16. vietu 18. dalībnieku konkurencē. Latvijas daiļslidotājs izvēles programmu sāka labi, veicot divus sekmīgus trīskāršos lēcienus. Arī turpinājumā būtiskas kļūdas nebija novērojamas, bet viss slēpās niansēs. Par tehniskajiem elementiem Korkačs saņēma 45.05 punktus, bet summā tika pie 91.07 punktiem. Tas bija 17. rezultāts izvēles programmā un arī sacensību noslēgumā ar 144.43 punktiem Korkačs ierindojās 17. vietā, pārspējot vien Jegoru Marcenko no Igaunijas. Par sacensību uzvarētāju kļuva Kims Hjunjeoms nno Dienvidkorejas ar 216.73 punktiem.

Jaukto pāru kērlinga turnīrā Agate Regža un Kristaps Zass pēc uzvaras pār Turcijas pāri (10:1) un zaudējuma Ķīnas duetam (5:8) turpināja turnīru ar spēli pret Jaunzēlandes kērlingistiem. Pirmajā endā latvieši ar pēdējo akmeni paņēma divus punktus, ko izdevās paveikt arī trešajā un piektajā endā, izvirzoties vadībā ar 6:2. Jaunzēlandieši sestajā endā sadeldēja deficītu uz pusi, bet septīto endu Regža un Zass nospēlēja labāk nekā iepriekšējos, guva trīs punktus un noslēdza spēli ar pārliecinošu uzvaru - 9:4. Otrdien Latvijas duets cīnīsies ar Brazīlijas kērlingistiem.

Gangvonas Pasaules Jauniešu Ziemas Olimpiskās spēles, kērlings, jauktie pāri, C grupa

VKomandaUZ
1.Ķīna20
2.Latvija21
2.Japāna21
4.Jaunzēlande12
4.Turcija12
6.Brazīlija02

• Jau vēstījām, ka ļoti labus rezultātus distanču slēpošanā sprinta sacensībās uzrādīja Linda Kaparkalēja (23. vieta) un Ritvars Ļepeškins (29. vieta), kamēr Martīne Djatkoviča ierindojās 47. vietā, bet Jēkabs Skolnieks 31. vietā.