Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Latvijas daiļslidošanas cerības pirmajā dienā augstās vietās Tallinā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas daiļslidošanas cerības pirmajā dienā augstās vietās Tallinā
Deniss Vasiļjevs un Angelina Kučvaļska
Foto: isu.org

Latvijas daiļslidošanas cerības Angelina Kučvaļska (15) un Deniss Vasiļjevs (15) ieņem sestās vietas pēc īsās programmas "Grand Prix" junioru (U20) posmā Tallinā. Tas ir pirmais gadījums, kad šādā līmenī tik augstu vienlaicīgi atrodas uzreiz divi mūsējie.

Īsajā programmā mūsu daiļslidotāja Angelina Kučvaļska ceturtdien sasniedza personīgo rekordu (49.21 punkti) un bija sestā. Turklāt no trijnieka viņu šķir vien 2.6 punkti. Mūsu sportistei priekšā ir tikai lielvalstu pārstāves - pa divām japānietēm un krievietēm, kā arī amerikāniete. Lielākā punktu raža tiek ievākta izvēles programmā, taču parasti īsās programmas veiksminieces savu klasi parāda arī otrajā disciplīnā. Izvēles programma tiks demonstrēta sestdien.

Īsajā programmā Latvijas sportists Deniss Vasiļjevs ceturtdien uzrādīja ne sevišķi labu rezultātu (58.37) un bija sestais. Tika cerēts uz labāku sniegumu. Priekšā aizsteigušies ne tikai lielvalstu pārstāvji (krievs, japānis, ķīnietis, amerikānis), bet arī ukrainis. Izvēles programmā būs iespēja pakāpties augstāk. No trijnieka gan šķir gandrīz seši punkti, tāpēc par pjedestālu šobrīd tā īsti vairs nevar sapņot.

Kā jau ziņots, septembra sākumā Kučvaļska ar karjeras rekordu izcīnīja 7. vietu junioru "Grand Prix" posmā Čehijā, savukārt augusta beigās Vasiļjevs ieguva 4. pozīciju junioru "Grand Prix" posmā Francijā.











Angelina Kučvaļska 25. septembra īsajā programmā


Deniss Vasiļjevs 25. septembra īsajā programmā

Izmantotie resursi:
www.isu.org

  +1 [+] [-]

, 2014-09-26 16:46, pirms 10 gadiem
Latvijā aug ļoti laba jaunatne!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-27 02:29, pirms 10 gadiem
Jā it sevišķi tam čalītim, pat uz slidām neprot noturēties? Interesanti, cik tur dalībnieku, ja var ar tādu kļūdu būt 6.vietā. Nu meičai gan es nevarēju nekur piesieties, ja vienīgi piezemējoties pēc dubultakseļa būtu tīrāka iziešana no leciena.