Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Silovs astotais masu startā, 20. vietā 1500 metros

Jānis Pārums

Silovs astotais masu startā, 20. vietā 1500 metros
Haralds Silovs

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs aizvadījis otro Pasaules kausa posmu, kas šajā nedēļas nogalē norisinājās Krievijas pilsētā Kolomnā. Masu startā Silovs izcīnīja augsto astoto vietu.

Šodien pirmajā startā 1500 metru distances A (spēcīgāko grupā) Silovam pārāk labi neveicās, Viņš slidoja pārī ar itāli Mateo Anesi un vēl 400 metrus pirms finiša bija priekšā konkurentam, bet beigās piekāpās, zaudējot Anesi 0.51 sekundi. Silova laiks – 1:48.91 – kas summā deva 20.vietu. Nedēļu iepriekš Pasaules kausa pirmajā posmā Haralds šo distanci veica par 0.08 sekundēm ātrāk, bet viņš personiskais rekords ir 1:45.90. 1500 distancē uzvaru izcīnīja nīderlandietis Kūns Fervajs (1:45.56).

Krietni veiksmīgāks starts Silovam 20 apļu masu startā, kur Haralds uzrādīja astoto rezultātu (pirms nedēļas 18.vieta). Uzvaru izcīnīja nīderlandietis Jorits Bersma. Distances kopvērtējumā pēc diviem posmiem Silovam desmitā pozīcija.

Jau ziņots, ka nākamajos trijos posmos (Astanā, Nagano un Harbinā) Silovs nepiedalīsies, bet gatavosies sezonas otrajai pusei, liekot akcentu uz tad gaidāmajiem Eiropas un pasaules čempionātiem.

Izmantotie resursi:
ISU : Home