Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Konga uzvar "Volvo Cup" daiļslidošanā

Konga uzvar "Volvo Cup" daiļslidošanā
Anastasija Konga. Foto: ISU Junior Grand Prix

LETA. Latvijas sportiste Anastasija Konga piektdien uzvarēja Rīgā notiekošā "Volvo Cup" daiļslidošanā pieaugušo konkurencē.

Konga ceturtdien ar 50,95 punktiem uzrādīja labāko rezultātu īsajā programmā un ar 91,98 punktu bija pārāka arī piektdien notikušajā izvēles programmā. Summā pašmāju daiļslidotāja iekrāja 142,93 punktus.

Otrā ar 140,72 punktiem bija igauniete Kristina Lisovskaja, bet trešo vietu ar 139,79 punktiem ieņēma somiete Ona Ounasvuori. Pieaugušo sacensībās piedalījās 12 sportistes un Konga bija vienīgā Latvijas pārstāve.

Junioriem Fjodors Kuļišs ar 179,97 punktiem bija ceturtais 15 daiļslidotāju konkurencē, bet uzvarēja ukrainis Kirilo Marsaks, kura sniegums tika novērtēts ar 186,95 punktiem. Vīriešu konkurencē, kur Latvija nebija pārstāvēta, ar 207,49 punktiem uzvarēja igaunis Arlets Levandi.

Juniorēm sacensības noslēgsies sestdien ar izvēles programmu. Piektdien īsajā programmā labāko rezultātu ar 56,67 punktiem uzrādīja Sofja Stepčenko.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2024-01-20 00:02, pirms 4 mēnešiem
Kāpēc Sofja šeit startē junioros, bet Eiropā un pasaulē pie lielajām meitenēm?
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.