Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Daiļslidotājs Vasiļjevs Šefīldas "Grand Prix" pēc īsās programmas ieņem trešo vietu

Agris Suveizda

Daiļslidotājs Vasiļjevs Šefīldas "Grand Prix" pēc īsās programmas ieņem trešo vietu
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs piektdien Šefīldā, Lielbritānijā, startējot savās sezonas otrajās "Grand Prix" sacensībās, pēc īsās programmas ieņem trešo vietu.

Vasiļjevs saņēma 42,45 punktus par tehniskajiem elementiem un 41,56 punktus par programmas komponentēm. Viens punkts daugavpilietim tika atņemts, tāpēc viņa izpildījums tika novērtēts ar 83,01 punktu.

Līderis pēc īsās programmas ir Romans Sadovskis no Kanādas, kura sniegums tika novērtēts ar 89,49 punktiem. Otro vietu ar 86,85 punktiem ieņem Daniels Grasls, kurš daugavpilieti pārspēja šī gada Eiropas čempionāta Tallinā un kļuva par Eiropas vicečempionu. Sacensībās piedalās 12 daiļslidotāji.

Izvēles programma tiks aizvadīta sestdien plkst.22.05 pēc Latvijas laika. Oktobra beigās Kanādā notikušajā "Grand Prix" posmā Vasiļjevs ierindojās desmitajā pozīcijā. Katrs sportists drīkst piedalīties divos posmos. Šajā nedēļas nogalē tiek aizvadīts sezonas ceturtais "Grand Prix" posms.

Šajā sezonā notiks seši "Grand Prix" posmi un finālposms, kas iecerēts no 8. līdz 11.decembrim Itālijas pilsētā Turīnā. Finālposmam kvalificēsies seši labākie daiļslidotāji.

Izmantotie resursi:
LETA