Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Pļuščenko: "Tādi nelieši nedrīkst strādāt televīzijā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pļuščenko: "Tādi nelieši nedrīkst strādāt televīzijā"
Pļuščenko sudrabs Vankūverā 2010
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Daiļslidošanas olimpiskais čempions Jevgeņijs Pļuščenko uzrakstījis iesniegumu policijai, kur viņš sūdzas par goda un cieņas aizskaršanu. Panākumiem bagātais krievu daiļslidotājs ir neapmierināts ar "Eurosport 2" komentētāja izteikumiem. Pirmdien tiks iesniegta prasība tiesā.

Sestdien tiešraides laikā "Eurosport 2" komentētājs Andrejs Žurankovs, runājot par Pļuščenko nesen pārciesto muguras operāciju, teica arī sekojošo: viņaprāt, "tāda operācija nav notikusi".

Šodien slavenais daiļslidotājs vērsies policijā ar iesniegumu, pievienojot arī pierādījumus par to, ka televīzijas komentētāja izteikums ir meli un neslavas celšana. Tiek gatavota arī prasība tiesai… "Esmu jau konsultējies ar juristiem un advokātiem. Pirmdien mēs iesniegsim prasību tiesā," norāda Pļuščenko. "Es aizstāvēšu godu un cieņu, jo tas bija apvainojums ne tikai man, bet arī manai komandai. Neesmu pelnījis tādu attieksmi, nevēlos to pieļaut. Tādi nelieši nedrīkst strādāt televīzijā." Soču olimpiskā cerība piebilst, ka šajā gadījumā nauda viņam nav svarīga.

Komentējot daiļslidotāja juridiskās aktivitātes, minētais televīzijas komentētājs norāda, ka viņš tikai izteicis savu versiju un viedokli par to, ka bija rakstīts presē.

Daiļslidotāja advokāte Tatjana Akimceva: "Komentētājam ir jādomā, par ko viņš runā, jo viņa izteikumi izskanēja starptautiskā auditorijā. Pļuščenko ir dižens sportists." Viņš ir Turīnas olimpiskais čempions, trīskārtējs pasaules čempions, desmitkārtējs Krievijas čempions, titulētā daiļslidotāja kontā ir arī divas olimpiskās sudraba medaļas.

Kā jau ziņots, janvārī Pļuščenko traumas dēļ izstājās no Eiropas čempionāta, bet pēc tam parādījās informācija, ka viņam veikta mugurkaula operācija.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-11 14:19, pirms 11 gadiem
Armstrongs arī savu godu dikti sargāja.

 +19 [+] [-]

, 2013-02-11 14:19, pirms 11 gadiem
Pļuščenko savā elementā. Redzēju to pārraidi pa Eurosport un pilnīgi piekrītu komentētājam - viss, kas notiek ap Pļuščenko, ir viens liels PR. Izstāšanās no Eiropas čempionāta parādīja tikai to, ka pašreizējai konkurencei viņš nav gatavs, tāds nebūs arī pēc gada. Pats to latiņu ar četrkāršajiem lēcieniem uzlika, tagad spānis izvēles programmā lec pat 3 četrkāršos un dara to ļoti pārliecinoši, tāpēc man Pļuščenko izstāšanās no čempionāta vairāk izskatījās pēc bēgšanas no zaudējuma. Kas attiecas uz komentetāju un viņa izteikumiem, tad neko tādu jau viņš nepateica, tikai atsaucoties uz Izraēlas laikrakstu, ka nevar atrast klīniku, kurā Pļuščenko būtu reģistrēts un, ka ap viņu ir parāk daudz Krievijas šovbiznesam raksturīgā PR un par maz sporta. Nedomāju, ka tas ir pamats sūdzēt kādu tiesā.

 +20 [+] [-]

, 2013-02-11 14:21, pirms 11 gadiem
Viņš vienmēr ir bijis un būs mazā, kaprīzā dāmīte.

  +7 [+] [-]

, 2013-02-11 15:10, pirms 11 gadiem
Tā kā tāda meitene, tak raudāt vēl varēja sākt!!!
Bet nevar jau neko teikt, ka neiesūdz!

 +12 [+] [-]

, 2013-02-11 15:24, pirms 11 gadiem
Nav bijusi nekāda muguras operācija.

Nu, Pļuščenko, iesūdzi mani arī!

  +3 [+] [-]

, 2013-02-11 15:26, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Nav bijusi nekāda muguras operācija.


Nu, Pļuščenko, iesūdzi mani arī!

     [+] [-]

, 2013-02-11 15:46, pirms 11 gadiem
Loģiski ka nav ....pa tv rādīja jau otrajā dienā pēc tādas operācijas bija tik dzīvs itkā nemaz nebūtu vakar dzēris

  +1 [+] [-]

, 2013-02-11 15:51, pirms 11 gadiem
Un nez vai par "nelietis" arī nevar pa kaklu dabūt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-11 17:01, pirms 11 gadiem
gan jau uz uguras dzimumzīme bija jaizoperē Muguras operācija... Pats viņš ir nelietis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-11 22:00, pirms 11 gadiem
kas tad tur tāds traks?! vot kad lobanovas kundze atēnu olimpisko spēļu laikā vingrošanas tiesnesi nosauca par m@uk*...