Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kučvaļska startēs Polijā, Vasiļjevs ar japāņu atbalstu populārākais Daugavpilī

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kučvaļska startēs Polijā, Vasiļjevs ar japāņu atbalstu populārākais Daugavpilī
Angelina Kučvaļska
Foto: Sportegy

Iepriekšējo divu gadu Rīgas labākā sportiste Angelina Kučvaļska sarunā ar Latvijas galvaspilsētas portālu atklāj, ka visvairāk iedvesmojas no Krievijas daiļslidotājām. 12. un 13. janvārī pēc plkst. 19:30 rīdziniece uzstāsies Toruņas kausā. Mūsu vadošais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs tikmēr uzvarējis cīņā par Daugavpils populārākā sportista titulu.

Daugavpilī noslēdzies līdzjutēju balsojums, lai noskaidrotu 2016. gada populārāko sportistu Latvijas otrajā lielākajā pilsētā. Balsojums notika pilsētas Sporta un jaunatnes departamenta "Facebook" lapā. Trešo vietu ieguva cīkstone Anastasija Grigorjeva (apmēram 355 balsis), otrais bija spīdvejists Andžejs Ļebedevs (~ 530 balsis), bet pirmo vietu ieguva daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs, kurš saņēma aptuveni 650 balsis. Izpētot par daiļslidotāju nodotās balsis, tiek lēsts, ka uzvarēt ļāva vismaz 240 balsis no Japānas. Daugavpils gada balvas tiks pasniegtas 12. janvāra vakarā.

12.-13. janvārī Angelina Kučvaļska piedalās Toruņas kausā Polijā. 25.-28. janvārī Čehijas pilsētā Ostravā notiks Eiropas čempionāts, kur startēs ne tikai rīdziniece, bet arī daugavpilietis Deniss Vasiļjevs.

Pagājušajā nedēļā mūsu sportiste īpašā pasākumā slidoja ar faniem Rīgas publiskajā slidotavā pie Kongresu nama. "Mēdz gadīties, ka dodos uz slidotavu ar draugiem un slidoju kā visi parastie cilvēki! Iznomāju slidas, jo uz publisko slidotavu ņemt savas dārgās un profesionālās slidas ir žēl - segums neatbilst profesionālam līmenim, var sabojāt asmeņus, kas ir ļoti dārgi. Uz publisko slidotavu nāk cilvēki ar visdažādākajām slidām, ievazā netīrumus - nē, lai manas slidas stāv mājās. Publiskajā slidotavā slidoju tā, ka daudzi varbūt pat nemaz neiedomātos, ka esmu profesionāla daiļslidotāja," saka Angelina Kučvaļska. "Nekad neesmu slidojusi pa aizsalušas upes vai ezera ledu, vēlos pamēģināt."

Pērnā gada Eiropas čempionātā izcīnīja augsto ceturto vietu, piekāpjoties tikai Krievijas daiļslidotājām. "Pārejas vecumā bieži vien neko negribas darīt un galvā ir pārāk daudz "tarakānu". Taču no daiļslidošanas gūstu baudu, daru to ar lielu patiku, tāpēc arī gūstu panākumus. Konkrētu elku man nav, vienkārši sekoju līdzi sacensībām, kā jau visi sportisti. Taču kopumā mani visvairāk iedvesmo krievu daiļslidotājas."

Daiļslidotāja divus gadus pēc kārtas tika atzīta par Latvijas galvaspilsētas labāko sportisti (2015, 2016). "Uz Rīgu mēs pārvācāmies pirms diviem gadiem no Ropažiem, kur mēs dzīvojām privātmājā. Bija ļoti grūti izbraukāt uz skolu un uz nodarbībām. Pēc stundām man nācās sēdēt pie mammas darbā, līdz mājām bija tāls ceļš, nebija, kur iet. Ērtības labad mēs nolēmām pārvākties tuvāk," atklāj sportiste.

Izmantotie resursi:
Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments
gorod.lv
riga.lv

  +4 [+] [-]

, 2017-01-11 17:53, pirms 7 gadiem
kādā sakarā tik daudzi japāņi balsoja?

  +4 [+] [-]

, 2017-01-11 17:54, pirms 7 gadiem
angelinai smuka bilde!

  +4 [+] [-]

, 2017-01-11 18:17, pirms 7 gadiem
Vasiļjevs ir zināmākais Latvijas sportists Japānā! ';

     [+] [-]

, 2017-01-11 20:01, pirms 7 gadiem
optam rakstīja: kādā sakarā tik daudzi japāņi balsoja?


Man šķiet atbilde ir šeit -- Vasiļjevam augstā sestā vieta Japānas "Grand... -- Raksta vidū ir foto: japānietes ar Latvijas karogiem. Fanklubs vai kas tāds.

     [+] [-]

, 2017-01-11 20:05, pirms 7 gadiem
optam rakstīja: kādā sakarā tik daudzi japāņi balsoja?
Japāņi? Laba ātruma Japānas bezmaksas VPNi