Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Boļšunovs mīklaini neiziet uz starta 15km distancē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Boļšunovs mīklaini neiziet uz starta 15km distancē
A.Boļšunovs, Foto:AFP

Šodien Krievijas čempionātā distanču slēpošanā, kas norisinās Tjumeņā, 15km distancē brīvajā stilā ar intervāla startu vairāk nekā 90 dalībnieku vidū uzvaru izcīnīja pasaules čempionātā pieciniekā tikušais Artjoms Maļcevs, bet negaidīti pēdējā brīdī tomēr uz starta neizgāja galvenais favorīts Aleksandrs Boļšunovs.

Pasaules kausa ieguvējs Aleksandrs Boļšunovs uzvarēja sestdien sprintā un svētdien skiatlonā. Vakar bija brīvdiena, un šodien čempionāts turpinājās ar intervāla starta distanci brīvajā stilā. Startam bija pieteikts arī Boļšunovs, kurš no rīta iesildījās, slēpoja un gatavojās trešajam startam šīgada valsts čempionātam. Taču tad pēkšņi viņš mīklaini pazuda un tā arī nepiedalījās šīsdienas sacensībās, atstājot neziņā daudzus sanākušos līdzjutējus..

Boļšunova treneris Jurijs Borodavko centās viest skaidrību. „Iesildīšanās laikā viņš sajuta, ka grūti ir nostāvēt, tāpēc pieņēmām lēmumu nestartēt. Vakar Boļšunovam bija jābrauc uz Maskavu, tāpēc viņš vēlu vakar aizgāja gulēt un nesanāca pilnvērtīga atjaunošanās. Saprata, ka pašsajūta nav tik laba, un izlēma pataupīties sprinta stafetei. Kāpēc brauca uz Maskavu? Viņam tur vajadzēja būt vienu dienu,” stāsta Borodavko, tomēr nevieš skaidrību, kāpēc pēkšņi Boļšunovam čempionāta laikā vajadzējis braukt uz galvaspilsētu.

Uzvarētājs Maļcevs, kurš pasaules čempionātā šajā distancē ierindojās tieši aiz Boļšunova 5.vietā, atzina, ka būtu bijis labāk, ja izdotos sacensties ar Boļšunovu un viņu pārspēt, jo Maļcevs bija pārliecināts, ka būtu spējis līdzvērtīgi cīnīties ar Krievijas izlases līderi.

Izmantotie resursi: sport-express.ru

     [+] [-]

, 2021-03-30 20:12, pirms 3 gadiem
Interesanti-Vai paziņoja par savas atrašanās vietas maiņu dopinga kontrolei?

  -1 [+] [-]

, 2021-03-30 21:05, pirms 3 gadiem
Dopings.

     [+] [-]

, 2021-03-30 21:57, pirms 3 gadiem
Cūka sēž uz dopinga..mēslu valstī arī sportisti mēsli..