Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Nobraucienā uzvaras Zuterei un Fišbaherei

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Nobraucienā uzvaras Zuterei un Fišbaherei
Fabjene Zutere
Foto: AFP

Aizvadītas kārtējās sacensības Pasaules kausa izcīņā kalnu slēpošanā. Sievietes Bulgārijā (Bansko) divreiz sacentušās nobrauciena disciplīnā - vakar uzvaru svinēja šveiciete Fabjene Zutere, bet šodien austriete Andrea Fišbahere.

Pirmās sacensības Bulgārijas kalnu kūrortā Bansko tika aizvadītas jau vakar, kad sievietes sacentās nobrauciena disciplīnā, kas bija pārceltas no Sanktmoricas. Šveicē mājiniecēm varēja palikt neizmantotas mājas trases priekšrocības, tomēr arī Bulgārijā pie uzvaras tika šveiciete Fabjene Zutere. Par vairāk nekā sekundi viņa apsteidza austrieti Andreu Fišbaheri, bet trešo vietu ar vienādu laiku ieguva itāliete Nadja Fančini un amerikāniete Lindsija Vonna. Saterei, kura tiek uzskatīta par supergiganta speciālisti, šī bija pirmā uzvara nobrauciena disciplīnā viņas karjerā.

Šodien sportistes šajā disciplīnā sacentās vēlreiz. Labāko sešiniekā pārsvarā tika tās pašas sportistes, kas vakar. Vakardienas uzvarētāja Zutere ieņēma trešo vietu, bet uzvaru izcīnīja vakardienas otrās vietas ieguvēja Andrea Fišbahere. Arī Fišbaherei šī bija pirmā uzvara Pasaules kausa posmos nobrauciena disciplīnā viņas karjerā. Sudrabs šodienas posmā Tinai Mazei no Slovēnijas. Pārliecinošā Pasaules kausa izcīņas līdere Lindsija Vonna šodien finišēja ārpus labāko desmitnieka, tomēr jānotiek milzu brīnumam, lai viņa nekļūtu par uzvarētāju kopvērtējumā. Rīt sacensības Bansko noslēgsies ar supergiganta disciplīnu.

PČ posms kalnu slēpošanā sievietēm. Bansko (Bulgārija). Nobrauciens, 27. februāris

VietaSportisteValstsRezultāts
1.Fabienne SuterŠveice1:45.68
2.Andrea FischbacherAustrija+ 1.15
3.Nadia FanchiniItālija+1.24
3.Lindsey VonnASV+1.24
5.Lara GutŠveice+1.42
6.Tina MazeSlovēnija+1.47

PČ posms kalnu slēpošanā sievietēm. Bansko (Bulgārija). Nobrauciens, 28. februāris

VietaSportisteValstsRezultāts
1.Andrea FischbacherAustrija1:45.81
2.Tina MazeSlovēnija+0.26
3.Fabienne SuterŠveice+0.39
4.Lara GutŠveice+0.69
5.Nadia FanchiniItālija+0.80
6.Marion RollandFrancija+1.26

Izmantotie resursi:
fis-ski.com