Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Eidukai PK posmā Fālunā 37. vieta klasiskā stila sacensībās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Eidukai PK posmā Fālunā 37. vieta klasiskā stila sacensībās
Patrīcija Eiduka. Foto: Nordicfocus

LETA. Latvijas sportiste Patrīcija Eiduka sestdien Fālunā Pasaules kausa distanču slēpošanā posmā ieņēma 37. vietu desmit kilometru sacensības klasiskajā stilā.

Uzvaru izcīnīja somiete Kertu Niskanena, kura trasi veica 30 minūtēs un 1,3 sekundēs.

Eiduka viņai zaudēja divas minūtes un 24,1 sekundi, iegūstot 37. vietu 65 sportistu sāncensībā.

Otrā sestdien bija uzvarētājas tautiete Johanna Matintalo, kura uzvarētājai zaudēja 4,2 sekundes, bet trešā - zviedriete Jonna Sundlinga, Niskanenai piekāpjoties desmit sekundes.

Kopvērtējumā vadībā ar 2616 punktiem ir amerikāniete Džesija Diginsa, kura sestdien bija piektā. Zviedriete Linna Svāna, kura sestdien finišēja 18.vietā, ir sakrājusi 2541 punktu, bet trešā ar 2249 punktiem ir zviedriete Frīda Kārlsone, kura sestdien ieņēma 14. vietu.

Eiduka ar 966 punktiem ir 17. vietā, bet Kitija Auziņa ar sešiem punktiem ieņem 166. vietu.

Jau ziņots, ka piektdien Eiduka ierindojās 46. vietā sprinta sacensību klasiskajā stilā kvalifikācijā.

Sestdien, plkst. 15 pēc Latvijas laika, sāksies desmit kilometru sacensības klasiskajā stilā vīriešiem, bet svētdien 20 kilometru distancē ar kopēju startu brīvajā stilā sievietes dosies plkst. 12 un vīrieši - plkst. 15.15.

Pasaules kausa sacensības tiešraidē translē "Eurosport" kanāli.

Gada sākumā Eiduka Itālijā "Tour de Ski" seriāla pēdējā posmā izcīnīja piekto vietu, atkārtojot augstvērtīgāko rezultātu Latvijas slēpošanas vēsturē, bet kopvērtējumā latviete bija astotā, sasniedzot jaunu rekordu.

     [+] [-]

, 2024-03-16 16:12, pirms mēneša
Šķiet, Patrīcijai spēki beigušies. Veiksmi rītdien! Gaidīšu garāku sarunu kādā no portāliem/raidījumiem pēc sezonas.

     [+] [-]

, 2024-03-16 18:01, pirms mēneša
Tiešām ir tik bezgala grūti pielikt no SCpuses LETAs ziņai pie raksta kopvērtējuma tabuliņu un rezultātu tabuliņu, ar pirmajām desmit un tām, kuras ir ap mūsējo?
Sports, tie ir rezultāti, nevis muļķīgi gara teksta veidā aprakstīti rezultāti. Labi, ka vēl arī te nav klāt pierakstīts, ka, respektējot Zviedrijā visu sacensību laiku sniegošo sniegu, meitenes startēja garajās biksiņās.
Ņemot vērā apstākļus distancē un klasisko soli, Patrīcijai normāls rezultāts, protams, nekas izcils. Slikti, protams, ka kopvērtējumā jau ir no TOP 15 izkritusi.

     [+] [-]

, 2024-03-17 08:15, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Šķiet, Patrīcijai spēki beigušies. Veiksmi rītdien! Gaidīšu garāku sarunu kādā no portāliem/raidījumiem pēc sezonas.
Labāk aizej uz kādu konoteātri un noskaties filmu par Patrīciju. No 19.03.sāk rādīt!!!