Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Jaunie kalnu slēpotāji startē Slovākijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Jaunie kalnu slēpotāji startē Slovākijā
Miks Zvejnieks
Foto: infoski.lv

Jau piekto gadu 1.janvārī Latvijas kalnu slēpotāji dodas uz Slovākiju, lai iesāktu sacensību sezonu ar Slovākijas jauniešu kausu, kas ir respektablas sacensības. Tajās startē ne vien mājinieki, bet arī čehi, poļi un ukraiņi.

Šogad sacensības notika vienā no Rietumu Tatru skaistākajiem kūrortiem - Zuberecā. Kā parasti, trases bija izcili sagatavotas, slovāki laipni un draudzīgi, sacensības aizraujošas un pieredze mūsējā.

Jaunākajā (96.-97.dz.g.) grupā startēja Liene Bondare, slalomā izcīnot 5.vietu, bet gigantā 10. vietu no 47 dalībniecēm. Reits Elnionis savās pirmajās starptautiskajās sacensībās ieņēma 9. vietu slalomā un 21. pozīciju gigantā no 38 dalībniekiem.

Vecākajā (94.-95.dz.g.) grupā Miks Zvejnieks slalomā izkrita, bet gigantā izcīnīja 3.vietu aiz čehu un slovāku jauniešu izlases līderiem. Jauki, ka Miks spēja labi nostartēt arī otrajā braucienā un nesabīties no tiem slovākiem, kuri pēc pirmā brauciena no viņa atpalika tikai vienu, trīs un deviņas simtdaļas.

Izmantotie resursi:
infoski.lv