Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vonai otrā zelta medaļa pasaules čempionātā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vonai otrā zelta medaļa pasaules čempionātā
Lindseja Vona
Foto: AFP

Amerikāniete Lindseja Vona izcīnījusi otro zelta medaļu pasaules čempionātā kalnu slēpošanā Valdizērē (Francija), šodien uzvarot nobrauciena sacensībās. Otro un trešo vietu ieguva attiecīgi Šveices un Itālijas pārstāves.

Pirms sešām dienām Vona triumfēja supergiganta sacensībās, bet šodien pasaules kausa kopvērtējuma līdere palika nepārspēta arī nobraucienā. Ilgu laiku sacensību vadībā atradās šveiciete Lara Guta, bet tas bija līdz brīdim, kad trasē devās Vona, kura uzvarēja pārliecinoši, Gutu apsteidzot par vairāk nekā piecām sekundes desmitdaļām. Gutai tā ir otrā sudraba medaļa pēc otrās vietas superkombinācijā.

Trešo vietu ieņēma itāliete Nadja Fankini, bet pasaules kausa kopvērtējuma vicelīdere vācieta Marija Rīša ieņēma tikai 10.vietu. Vēl sliktāk gāja zviedrietei Anjai Pēršonei, kura savā nobraucienā lielāko brauciena daļu pretendēja uz medaļu, bet beigu posmā pieļāva pāris kļūdās, kā rezultāta par medaļu bija jāaizmirst.

Pasaules čempionāts, nobrauciens sievietēm

V.SportisteValstsLaiks
1.Lindseja VonaASV1:30.31
2.Lara GutaŠveice+0.52
3.Nadja FankiniItālija+0.57
4.Elizabete GerglaAustrija+0.93
5.Mariona RolānaFrancija+1.15
6.Marī Maršāna-ArvjēraFrancija+1.21

Izmantotie resursi:
fis-ski.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja