Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

"Priekuļos" sezonas noslēguma sacensības slēpošanā

Andrejs Siliņš

14. martā slēpošanas un biatlona kompleksā "Priekuļi" norisināsies sezonas noslēguma sacensības, tai skaitā Cēsu rajona atklātais čempionāts distanču slēpošanā. Sacensības var piedalīties jebkuras fiziskās un tehniskās sagatavotības, etniskās piederības un politiskās pārliecības dalībnieki, informē sacensību rīkotāji.

Tiem, kuru dzīvesvieta, darbvieta, vai personiskā īpašumā esošā nekustāmā īpašuma atrašanās vieta atrodas ārpus Cēsu rajona teritorijas ir noteikta simboliska dalības maksa lata, divu vai ģimeņu stafetes gadījumā trīs latu apmērā. Dalībnieku iepriekšēja reģistrācija olimpiskaiscentrs.cesis.lv ne vēlāk kā līdz 13. marta plkst. 1500. Sacensības notiek brīvajā stilā ar kopēju startu. Dalībniekam ir jādod ceļš ātrāk slēpojošiem dalībniekiem pēc 1. pieprasījuma. Par nepareizas distances veikšanu dalībnieks tiek diskvalificēts.

Godalgoto vietu ieguvēji individuālā sprinta sacensībās tiek apbalvoti ar Cēsu rajona padomes dāvātām medaļām un diplomiem. Ģimeņu stafetes 1. līdz 3. vietu ieguvējas komandas tiek apbalvotas ar diplomiem un piemiņas balvu.

     [+] [-]

, 2009-03-08 22:06, pirms 15 gadiem
Varēs piedalīties jebkuras etniskās piederības un politiskās pārliecības cilvēki - tas tik vēl trūka lai neatļautu

     [+] [-]

, 2009-03-08 22:56, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Varēs piedalīties jebkuras etniskās piederības un politiskās pārliecības cilvēki - tas tik vēl trūka lai neatļautu
toch kkads bezsakars...

     [+] [-]

, 2009-03-09 18:48, pirms 15 gadiem
bus labs.