Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Jūle Pasaules kausā kalnu slēpošanā izcīna savu otro uzvaru

Andrejs Siliņš

Jūle Pasaules kausā kalnu slēpošanā izcīna savu otro uzvaru
Daniels Jūle. Foto: AP / Scanpix

LETA. Šveices kalnu slēpotājs Daniels Jūle trešdien Itālijā izcīnīja uzvaru slalomā, tiekot pie sava otrā panākuma Pasaules kausa sacensībās.

Viņš aiz sevis atstāja norvēģi Henriku Kristofešenu, kuru divu braucienu summā apsteidza par 15 sekundes simtdaļām, un francūzi Klemānu Noelu, kurš šajā disciplīnā triumfēja svētdien Zagrebā. Noels no uzvarētāja atpalika par 0,25 sekundēm.

Pirmajā braucienā ātrākais bija Jūle, kurš par 0,19 sekundēm apsteidza Kristofešenu un par 0,40 sekundēm - zviedru Andri Mīreru.

Otrajā braucienā Mīrers nefinišēja, bet Noels uz goda pjedestāla pakāpās no pirmajā braucienā izcīnītās astotās vietas un 0,80 sekunžu atpalicības no līdera.

Jūlem tā bija tikai otrā uzvara Pasaules kausa sacensībās. Abas svinētas šajā sezonā, abas bijušas slalomā, un arī pirmais panākums 2019.gada 22.decembrī bija tieši Madonnā di Kampiļjo.

Šajā sezonā vīriešu konkurencē kalendārā iekļautas 44 sacensības, bet sievietēm - 41 mači, kā arī vienreiz būs spēkošanās komandām.

Sezonas pēdējās sacensības paredzētas 22.martā Kortīnā d'Apmeco, kur 2021.gadā norisināsies pasaules čempionāts, bet piecus gadus vēlāk - olimpiskās spēles.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2020-01-08 23:41, pirms 5 gadiem
Šveicei gan KOMANDA. Paskatījos, ka šosezon jau 7 dažādi veči no Šveices tikuši uz podesta PK.

     [+] [-]

, 2020-01-08 23:56, pirms 5 gadiem
Vai tiešām tik grūti ir ielikt arī PK kopvērtējuma tabulu? Neesmu jefiņš un FIS lapā to apskatījos, bet tas prasīja dažas minūtes, kamēr saliku ķeksīšus, kur vajag un kas interesē.
Bet te taču "žurņaļugas" tādi, kuri paši nepakustinās savas smadzenes un neko nemeklēs, kamēr nebūs iespēja pārpublicēt gatavu kopvērtējumu no citiem resursiem