Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Zvejnieks Somijā iegūst Baltijas kausu paralēlajā slalomā

Rolands Eliņš

Zvejnieks Somijā iegūst Baltijas kausu paralēlajā slalomā
Miks Zvejnieks Pihē. Foto: E.Beļakovs

LETA. Latvijas kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks sestdien Somijā izcīnīja uzvaru Baltijas kausa sacensībās paralēlajā slalomā.

Kvalifikācijā Zvejnieks uzrādīja trešo rezultātu, uzvarētājam Emīlam Keranenam no Somijas zaudējot 0,44 sekundes. Par savu sniegumu latvietis nopelnīja 39,32 FIS punktus.

Finālsacensībās Zvejnieks aizkļuva līdz finālam, kurā par 0,12 sekundēm pārspēja Keranenu.

Sievietēm kvalifikācijā no latvietēm labāko rezultātu sasniedza Liene Bondare, kura bija astotā (89,35 FIS punkti), bet finālsacensībās neviena no pašmāju sportistēm nesasniedza ceturtdaļfinālu.

Zvejnieks Latvijas čempionātā uzvarēja arī sacensībās slalomā un milzu slalomā, kur viņš kopējā ieskaitē bija attiecīgi otrais un piektais. Sieviešu konkurencē Latvijas čempionātā pirmā bija Betija Burkovska.

FIS Baltijas kausa un Latvijas čempionāta sacensības Pihē norisinājās jau sesto gadu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2020-03-14 22:32, pirms 4 gadiem
Sportista mediju pārstāvis tikai nelielu detaļu palaidis garām - Latvijas čempionātā nav paralēlā slaloma kā disciplīnas... https://www.infoski.lv/files/2020lc...