Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Apslēpo Vidzemi trīs nedēļas nogalēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lai sniegtu iespēju visiem sportiska un veselīga dzīvesveida entuziastiem un interesentiem, šī gada skaisto ziemu izbaudīt pa īstam un iegūt sportisku azartu, sporta pasākumu organizators SPORTLAT februārī trīs nedēļas nogales pēc kārtas piedāvā tautas slēpošanas pasākumus Vidzemē.

"Apslēpo Vidzemi trīs nedēļas nogalēs" sāksies 13. februārī ar KVADRUM tautas slēpojumu Ērgļos. SPORTLAT mērķis ir atjaunot Ērgļu slēpošanas tradīcijas, kā arī popularizēt aktīvu un sportisku dzīvesveidu, atkarībā no fizikās sagatavotības piedāvājot dažādas distances - 21 km, 14 km, 7km un 3km (Sacensības norisināsies apļos. Apļa garums ir 7 km). Tās pārsteigs ne tikai ar aizraujošiem izaicinājumiem, bet arī ar apkārtējās dabas skaitumu.

Nākamajā nedēļas nogalē, 20. februārī norisināsies FISCHER tautas slēpojums „Madona” un „GreenDo” veselības grupas slēpojums. Pasākums norisināsies pie slēpošanas un biatlona sporta bāzes „Smeceres sils”, kas atrodas 2 km attālumā no Madonas pilsētas. Skaista, ainaviska vieta, kur satiekas kalni ar līdzenumiem, dalībniekiem nodrošinās aizraujošu slēpošanu visās distancēs – 20km, 12km un 5km.

Un februāra mēneša pēdējā dienā 28. februārī notiks HALTI tautas slēpojums „Alūksne”

Pasākums norisināsies mežu un pakalnu ieskautajā Alūksnes rajona biatlona un slēpošanas centra „Mežinieki”. Šeit ir garantēts aizraujošs un neaizmirstams slēpojums. „Mežinieku” trase atrodas uzreiz aiz Alūksnes pilsētas robežas Liepnas virzienā. Jebkura slēpojuma distance – 22km, 15km un 7,5 km (Sacensības norisināsies apļos! Apļa garums 7,5 km) iekļauj dinamisku slēpojumu ar pievaramiem kāpumiem un skaistiem nobraucieniem.

Visos posmos tiek sniegta iespēja izvēlēties sev atbilstošu grupu – meistarības, veselības vai bērnu. Savukārt pašiem mazākajiem tiks piedāvāta slēpošanas skoliņa, kurā varēs apgūt pirmos soļus slēpošanā. Darbosies arī slēpju serviss. Ikviena pasākuma noslēgumā, enerģijas atgūšanai dalībniekus cienās ar gardām pusdienām. Turklāt uz visiem pasākumiem tiks organizēti speciāli autobusu reisi no Rīgas un atpakaļ.

Informācija, nolikumi un pieteikšanās mājās lapā sportlat.lv