Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

D. Dukurs: "Martins brauca ļoti labi"

Jānis Celmiņš

D. Dukurs: "Martins brauca ļoti labi"
Dainis Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

“Lai arī vāciešiem kamanas slīd labāk, tomēr mūsu skeletonisti Martins un Tomass Dukuri savus panākumus kaļ ar labo startu un braukšanas meistarību trasē,” tā brāļu Dukuru sniegumu Pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā Vācijas pilsētā Vinterbergā portālam komentēja brāļu Dukuru tēvs Dainis Dukurs.

Martins Dukurs piektdien divu braucienu summā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, apsteidzot visus savus konkurentus un vēl vairāk nostiprinot savas līderpozīcijas sacensību kopvērtējumā. Savukārt Tomass Dukurs šajā posmā izcīnīja ceturto vietu un arī kopvērtējumā pakāpās no septītās uz ceturto vietu. Dainis Dukurs pauda gandarījumu arī par Tomasa sasniegto, sevišķi ņemot vērā, ka Vinterbergas trase “īsti nav Tomasa trase”. Labāk Tomasam varētu veikties nākamajā posmā Altenbergas trasē nākamnedēļ, kas, lai gan ir diezgan sarežģīta kopumā, taču vairāk piemērota tieši Tomasa izkoptajam stilam.

Vērtējot Martina un Tomasa sniegumu nu jau četros Pasaules kausa izcīņas posmos kopumā, Dainis Dukurs pauda, ka dažādas nelielas kļūdiņas bijušas abiem brāļiem, tomēr tieši šis faktors būs kā stimuls uzrādīt labākus rezultātus nākamajos posmos. “Katra kļūda ved uz panākumiem,” viņš uzsvēra, atminoties arī Tomasa neveiksmi ar kapuci, kas būtiski ietekmēja viņa rezultātu Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā ASV Pārksitijas trasē.

Kopvērtējuma tabula liecina, ka Martins Dukurs šobrīd kopvērtējumā ieņem līderpozīcijas ar 860 punktiem, ar 811 punktiem viņam seko Vācijas skeletonists Franks Rommels, bet otrs Vācijas skeletonists Sandro Stīlicke ar 764 punktiem ieņem trešo vietu kopvērtējumā. Savukārt Tomass Dukurs šobrīd ieņem dalīto ceturto vietu kopā ar ASV skeletonistu Ēriku Bernotas, kuriem abiem ir 680 punkti.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-12 10:40, pirms 14 gadiem
tev laikam skauž...
kāda starpība, galvenais, ka ielikts.
tev jau neviens neliek divreiz lasīt!