Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

M.Dukurs: "Ar vāciešiem varam cīnīties"

Andrejs Siliņš

M.Dukurs: "Ar vāciešiem varam cīnīties"
Martins Dukurs
Foto: AFP/Scanpix

"Rommels ir kā atskaites punkts. Viņš ir sezonas galvenais favorīts, taču ar vāciešiem varam cīnīties," pirms starta Pasaules kausa trešajā posmā Čezānā laikrakstam "Diena" saka Latvijas top skeletonists Martins Dukurs.

"Vairāk bija atslodzes treniņi. Paskrējām, pavingrojām," Martins stāsta par gatavošanos nākamajiem startiem. "Grūti pateikt [cik daudz spēka atņēma pirmie posmi]. Nezinu, cik lieli resursi man vispār ir. To rādīs sezona. Katrā posmā startēju tik labi, cik spēju. Tāda ir mana pieeja. Treniņos nerādu visu, ko spēju, piemēram, atšķirībā no vāciešiem."

"Kādu laiciņu nav tur braukts, bet trase ir zināma," Martins atzīst, ka Čezānas trase nav sveša. Tāpat Dukurs norāda uz galvenā konkurenta Franka Rommela sniegumu, kas palīdzot gatavoties: "Viņam ir ne tikai laba tehnika, bet arī laba braukšana. Arī treniņos viņš brauc visstabilāk. Rommels ir kā atskaites punkts. Viņš ir sezonas galvenais favorīts, taču ar vāciešiem varam cīnīties."

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"

     [+] [-]

, 2009-12-04 01:11, pirms 14 gadiem
varam cinities un uzvaret vinus..!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-04 10:53, pirms 14 gadiem
Tomass pashlaik 2

     [+] [-]

, 2009-12-04 12:51, pirms 14 gadiem
Jeeeee, ar nočakarētām 1.braiciena beigām, izraujam 2.vietu! ApSVEICU!