Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Žaļima/Leiboma divniekam labākais starta laiks un piektā vieta EK pirmajā posmā

Žaļima/Leiboma divniekam labākais starta laiks un piektā vieta EK pirmajā posmā
Uģis Žaļims un Vairis Leiboms
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas bobsleja divnieks Uģis Žaļims/Vairis Leiboms pirmajā Eiropas kausa izcīņas posmā Altenbergā izcīnījuši piekto vietu. Rīt Vācijas pilsētā atkal startēs divnieki.

Uģa Žaļima un Vaira Leiboma divnieks šodien aizvadījis pirmās divnieku sacensības Eiropas kausa izcīņas posmā Vācijas pilsētā Altenbergā. Visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas ekipāžas, bet Latvijas divnieks ierindojās piektajā vietā.

Abos braucienos Žaļims/Leiboms uzrādīja pārliecinoši labākos starta laikus – pirmajā braucienā Latvijas divniekam 5,20 sekundes, bet otrajā 5,24. Neskatoties uz labo startu, trases lejasgalā krietni labāks ātrums bija konkurentiem, līdz ar to Latvijas pārstāvji augstāk par piekto vietu tikt neizdevās. Pēc pirmā brauciena latvieši bija septītie, bet otrajā braucienā uzrādīja piekto labāko laiku.

Kā jau norādīts, pirmās trīs vietas ieņēma Vācijas sportisti. Albrehts Klamers un Martins Grotkops ierindojās pirmajā vietā, otro pozīciju ieņēma Niko Valters un Kendijs Bauers, savukārt trešie palika Manuels Mahata un Džino Gerhardi. Latvijas ekipāžu apsteidza arī Krievijas divnieks Jevģēnijs Paškovs/Sergejs Prudņikovs. Kopumā uz starta devās 25 ekipāžas.

Rīt uz starta atkal dosies bobsleja divnieki, aizvadot otrās sacensības, savukārt svētdien Altenbergā norisināsies četrinieku sacensības.

EK izcīņas posms, Altenberga

VEkipāžaValstsLaiks
1.Klamers/GrotkopsVācija 31:54.89
2.Valters/BauersVācija 2+0.18
3.Mahata/GerhardiVācija 1+1.18
4.Paškovs/PrudņikovsKrievija 2+1.23
5.Žaļims/LeibomsLatvija 1+1.63
6.Peters/BrahersŠveice 1+1.65

Tabulā norādīts ekipāžu laiks divu braucienu summā

Izmantotie resursi:
Home - International Bobsleigh and Skeleton...
Bobbahn Altenberg - Spitzensport - Events und...

     [+] [-]

, 2013-11-21 19:49, pirms 11 gadiem
prieks par mūsējiem!! it īpaši par Leiboma kungu! zibens!!

     [+] [-]

, 2013-11-22 09:00, pirms 11 gadiem
Vai netā kaut kur ir iespējams vērot šīs sacensības?