Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Maija beigās tiks meklēti jaunie bobsleja un skeletona talanti

Maija beigās tiks meklēti jaunie bobsleja un skeletona talanti
Oskars Melbārdis
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas bobsleja un skeletona federācija (LBSF) aicina jauniešus uz atlases testiem.

Jau vairākus gadus Latvijas bobslejisti un skeletonisti ir labāko vidū pasaulē, ko apliecina arī nesen aizvadītās ziemas olimpiskās spēles Sočos. Bobslejisti un skeletonisti regulāri spējuši cīnīties par augstām vietām pasaules mērogā, olimpiskās spēles un pasaules čempionātus ieskaitot.

Lai būtu arī iekšējā konkurence un turpinājums nākotnē, atkal tiek meklēti jauni talanti – gan skeletonā, gan bobslejā. Tiek aicināti spēcīgi, ātri un sevis apliecinoši jaunieši, vēlams no 17- 26 gadu vecumam, augumā no 170 cm un vairāk. Būtu labi, ja kandidāti spētu veikt 30 metrus gaitā vismaz 3.20 sekundēs, tālumā no vietas spētu aizlēkt vismaz 2.75 m .

Atlases testu programmā: 30 m skrējiens gaitā, tālums no vietas un bobsleja trenažiera stumšana. Jauno bobslejistu - skeletonistu testi notiks piektdien 30.maijā plkst.12:00 Rīgā, Augšielā 1, Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžā.

Papildus informācija pa tālruņiem: 67517373, 29215078.

Informāciju sagatavoja LBSF.