Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Svensens: "Ceru, ka līdz Sočiem uzlabošu šaušanu"

Jānis Pārums

Svensens: "Ceru, ka līdz Sočiem uzlabošu šaušanu"
Emils Hegle Svensens
Foto: AFP/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions biatlonā, norvēģis Emīls Hegle Svensens pastāstījis par gatavošanās procesu gaidāmajai sezonai, norādot, ka treniņos ir daudz jaunu lietu.

"Esmu izdarījis vairākus svarīgus soļus uz priekšu. Starpsezonā galveno uzmanību veltīju šaušanas uzlabošanai, ceru, ka jaunā pieeja dos rezultātus 2014.gada olimpiskajās spēlēs Sočos. Tagad man ir pats svarīgākais – atrast līdzsvaru starp slēpošanu un šaušanu," sacīja Svensens.

"Kas attiecas uz darbu ar jaunajiem treneriem Espenu Nordbū un Rodžeru Grubenu, tad šī sadarbība viennozīmīgi nākusi par labu," uzsvēra norvēģis. "Espens ir jauns, taču viņam ir sava pieeja sagatavotībai, bet Grubens palīdz ar savu lielo pieredzi. Ir daudz jaunu lietu, kam jāpalīdz uzlabot ātrumu."

  +4 [+] [-]

, 2012-08-25 18:34, pirms 12 gadiem
Prieks jau lasīt par biatlonu. Neesmu gan šosezon sekojis līdzi vasaras posmiem, tomēr jau raksts par biatlonu vēstī, ka jaunā sezona nav aiz kalniem. Gaidu ar nepacietību. Un ceru, ka šosezon Svensens revanšēsies Furkadam.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-25 21:21, pirms 12 gadiem
Tevi gaida Lensa liktenis...