Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Piksons: "Rezultāts pēdējā posmā nebija objektīvs"

Jānis Pārums

Piksons: "Rezultāts pēdējā posmā nebija objektīvs"
Edgars Piksons
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas biatlonists Edgars Piksons, kurš šīgada pasaules čempionātā daudzus pārsteidza ar augstvērtīgiem rezultātiem, pēc sezonas noslēguma sniedza komentāru portālam Sportacentrs.com, neslēpjot, ka pārsteidzis arī pats sevi.

"Uzsvars tika likts uz pasaules čempionātu, taču jau sezonas gaitā jutu, ka rezultāti ir labāki nekā iepriekšējos gadus. Principā tas, ka izdevās tik labi nostartēt pasaules čempionātā, padara šo sezonu par veiksmīgu," atzina Piksons, kurš nepiekrita, ka pēc pasaules čempionāta sportiskā forma kritās. "Es tā nedomāju. Pēdējā posmā īsti laikam netrāpījām ar slēpēm vai smērēm, kas šogad bija pirmo reizi, tāpēc rezultāts bija tik pieticīgs un neobjektīvs."

"Par astoto vietu pasaules čempionātā biju pārsteigts arī es," uzsvēra Piksons. "Labākajā gaidījumā biju gaidījis vietu labāko divdesmitniekā, tas jau būtu sekmīgs rezultāts. Bet astotā vieta... ļoti pārsteidzoši."

Plašāku interviju ar Edgaru Piksonu portālā Sportacentrs.com lasiet šīs nedēļas laikā

  +4 [+] [-]

, 2011-03-21 16:31, pirms 13 gadiem
Njaa, un nebūtu PČ sprintā tā viena kļūdiņa būtu 3ais, bet ja skatamies uz Edgara kopējiem un vidusmēra rezultātiem, PČ ir visaugstākais viņa karjieras punkts!

  +9 [+] [-]

, 2011-03-21 16:44, pirms 13 gadiem
Ļoti ceru, ka Edgars veiksmīgi startēs arī nākamajā sezonā. Lai veicās!!!!

     [+] [-]

, 2011-03-21 18:50, pirms 13 gadiem
PČ bija kaut kas aizdomīgi nereāls... nu tas nav nopietni ka nedēļas laikā pēkšņi paliek 3 minūtes 10km lēnāks

  +2 [+] [-]

, 2011-03-21 21:27, pirms 13 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: PČ bija kaut kas aizdomīgi nereāls... nu tas nav nopietni ka nedēļas laikā pēkšņi paliek 3 minūtes 10km lēnāks
ja neslīd slēpes tad viss ir iespējams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-28 15:51, pirms 13 gadiem
??? un kur tad palika pagājušajā nedēļā solītā intervija?