Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Pihlera alga Krievijas sieviešu biatlona izlasē – 28 000 eiro mēnesī

Jānis Pārums

Pihlera alga Krievijas sieviešu biatlona izlasē – 28 000 eiro mēnesī
Aleksendrs Tihonovs
Foto: sports.ru

Četrkārtējais olimpiskais čempions biatlonā Aleksandrs Tihonovs atzinis, ka Krievijas sieviešu biatlona izlases treneri Volfgangu Pihleru tik aktīvi kritizē, jo neuzskata, ka viņš būtu pelnījis tik lielu algu.

"Kādreiz viņam nebija tādu ambīciju un iedomības kā tagad. Deklarē uz katra stūra, ka viņš ir lielisks treneris, bet kur ir rezultāts? Biatlonistes, kuras viņš trenē, pasliktinās mūsu acu priekšā," sacīja Tihonovs.

"Pihlers taču saņem savus 28 tūkstošus eiro mēnesī un ir ļoti apmierināts ar dzīvi," uzsvēra četrkārtējais olimpiskais čempions. "Nevienam krievu speciālistam biatlona vadība tādu naudu nemaksā."

Tihonovs nesen uzstājās arī Krievijas Biatlona savienības konferencē, kur diezgan kritiski izteicās par valstsvienības treneriem un arī biatlona savienības prezidentu Mihailu Prohorovu, kurš pēc Tihonova uzstāšanās ieteica viņam apmeklēt ārstu. Tihonovs norādīja, ka, ja krievu dāmas piedzīvos neveiksmi Sočos, tad par to atbildēs ne jau Prohorovs vai Pihlers, bet gan sporta ministrs Vitālijs Mutko, kurš pats esot uzņēmies atbildību par treneru sastāva izvēli un tā izmaiņām.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja