Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Furkads: "Pērn visi bija aiz manis, zinu, kā tikt galā ar spiedienu"

Jānis Pārums

Furkads: "Pērn visi bija aiz manis, zinu, kā tikt galā ar spiedienu"
Martēns Furkads
Foto: AFP

Pazīstamais franču biatlonists Martēns Furkads pastāstījis par gatavošanos posmu gaidāmajai sezonai un atzinis, ka mērķtiecīgi Soču olimpiskajām spēlēm koncentrēsies vien nākamā gada janvārī.

"Zinu, ka vasarā labi pastrādāju un ceru, ka sportiska forma būs tikpat laba kā pērn. Tu nekad nezini to līdz sezonas pirmajam startam. Esmu apmierināts ar gatavošanos posmu, kurā iztiku bez slimošanas un savainojumiem," sacīja Furkads. "Neko savā gatavošanās procesā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, nemainīju, jo zinu, ka tas dod rezultātus."

"Tagad pirms Pasaules kausa izcīņas sākuma vairāk gribu paslēpot sacensību atmosfērā Norvēģijā. Ar nepacietību gaidu cīņas ar norvēģiem, vāciešiem un krieviem," piebilda Furkads.

"Ar ko šajā sezonā būs sīvākā cīņa? Ceru, ka tikai ar Emīlu Hegli Svensenu, bet domāju, ka tā nenotiks. Zinu, ka visi puiši būs ļoti spēcīgi. Esmu pārliecināts par saviem spēkiem. Mn jāuzvar pāris sacensības, lai sajustu ātrumu. Mans mērķis – labi iesākt sezonu, cīnīties par līderpozīcijām Pasaules kausa kopvērtējumā līdz janvāra sākumam, bet pēc tam koncentrēties tam, lai sagatavotos Soču olimpiskajām spēlēm," akcentēja francūzis.

"Pērn visi bija aiz manis, es kļuvu par pasaules čempionu un Pasaules kausa ieguvēju," piebilda biatlonists. "Zinu, kā tikt galā ar spiedienu, kas man būs radīts pirms Soču olimpiskajām spēlēm."

Izmantotie resursi:
International Biathlon Union - IBU

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-12 15:01, pirms 11 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Furkads>Bjorndalens
really? tur lidz Ulem vel 10 gadi ka minimums tadaa tempaa

     [+] [-]

, 2013-11-12 16:13, pirms 11 gadiem
Peern arii Olimpiaade nebija....:-):-)

     [+] [-]

, 2013-11-12 20:25, pirms 11 gadiem
Ule Bjorndalen!!! Norvei!!! EVER 4ever!