Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Urbanovičs optimistisks

Andrejs Siliņš

Pēc Pasaules kausa izcīņas 1. posma sacensībām biatlonā, kas norisinājās Kontiolahti, Latvijas vīriešu izlases treneris Vitālijs Urbanovičs atzina, ka nav nemaz tik saskumis par zaudētajām vietām pasaules kausā.

"Dabiski, ka būtu labāk, ja atlasītos visi, bet šis nav sliktākais variants. Pie veiksmes šo vietu var atsist atpakaļ – atliek tikai vienu reizi labi nostartēt. Taču jāskatās, lai, ķerot četrus zaķus, nepaliekam ar diviem," sacīja Urbanovičs.

"Fiziski viņš nav sliktā formā," par Edgaru Piksonu sacīja treneris. "Bet slēpes abas dienas negāja. Grādu ziņā straujas pārmaiņas nenotika, bet krita svaigs sniegs, un tādā laikā slēpes vai nu iet, vai neiet."

"Bricis taču ir pieaudzis cilvēks: šautuvē vējš bija pierimis, un uz to vajadzēja noreaģēt. Tēmēkli viņš pagrieza, taču par maz. Pēc pirmajā reizē nopelnītajiem četriem apļiem sacensības pārvērtās par treniņu," par izlases līderi ne visai apmierināts bija Urbanovičs.

Izmantotie resursi:
Neatkarīgā Rīta Avīze

  +2 [+] [-]

, 2007-12-03 01:49, pirms 16 gadiem
ilmaars vienmeer saņemas