Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Krievija grib rīkot daiļslidošanas čempionātu Japānas vietā

Jānis Pārums

Krievijas Daiļslidošanas federācija nosūtījusi vēstuli Starptautiskajai Slidošanas savienībai (ISU), kurā izteikusi vēlmi Maskavā organizēt pasaules čempionātu daiļslidošanā, no kura dabas katastrofu dēļ atteicās Japānas pilsēta Tokija.

Krievijas Daiļslidošanas federācijas prezidents Aleksandrs Gorškovs šodien savas valsts plašsaziņas līdzekļiem atklāja: "Mēs piedāvājām starptautiskajai federācijai organizēt čempionātu Maskavā no 25. aprīļa līdz 1. maijam."

Krievijas vēlmi organizēt sacensības atbalstījis arī premjerministrs Vladimirs Putins. Jāatgādina, ka pirmdien Japāna, kurā čempionāts bija paredzēts no 21. līdz 27. martam, oficiāli atteicās no sacensību rīkošanas, bet federācijām, kas ir ieinteresētas čempionāta rīkošanā līdz otrdienas vakaram jānosūta ISU savi pieteikumi.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-22 18:58, pirms 13 gadiem
To pagrieziens --> vēl viens idiots, kurš skolas brīvlaikā savu intelektualitāti parāda?...

     [+] [-]

, 2011-03-23 10:38, pirms 13 gadiem
Diez vai ir vēl kāds interesents?