Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks Eiropas kausa atlases posms un Latvijas čempionāts šorttrekā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ventspilī notiks Eiropas kausa atlases posms un Latvijas čempionāts šorttrekā
Foto: 2010wstssc-sofia.com

Nedēļas nogalē, no 15. līdz 17. oktobrim, Olimpiskā centra „Ventspils” Ledus hallē norisināsies starptautiskas sacensībās šorttrekā – Eiropas kausa izcīņas 2. kārta un Latvijas atklātais čempionāts.

Eiropas kausa izcīņas otrajā kārtā sacentīsies četru vecumu grupu sportisti: jaunākie zēni un meitenes (10 – 12 g.v.), vecākie zēni un meitenes (13 – 14 g.v.), kā arī jaunieši (15 – 16 g.v.) un juniori (17 – 19 g.v.). Savukārt Latvijas atklātajā čempionātā startēs pieaugušie.

Sacensības sāksies piektdien, 15. oktobrī, un to atklāšana notiks plkst. 13:30. Piektdien un sestdien no plkst. 8:00 līdz plkst. 12:00 startēs jaunākie un vecākie zēni un meitenes, savukārt piektdien un sestdien pēcpusdienā no plkst. 14:00 līdz plkst. 19:00 startēs jaunieši, juniori un pieaugušie. Svētdien visām vecuma grupām sacensības norisināsies no plkst. 8.00 līdz plkst. 14.00.

Sacensībās piedalīsies ap 170 sportistu no vienpadsmit valstīm: Latvijas, Turcijas, Bosnijas, Ungārijas, Polijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Lietuvas, Serbijas, Slovākijas un Rumānijas. Latvijas sportisti startēs no diviem klubiem: „Ozolnieki” un Ventspils sporta skolas „Spars”. Skatītāji sacensības var apmeklēt bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa