Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 volejbolistes EČ kvalifikāciju noslēdz ar Igaunijas sakaušanu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas U17 volejbolistes EČ kvalifikāciju noslēdz ar Igaunijas sakaušanu
Latvijas U17 izlases volejbolistes. Foto: cev.lu

Horvātijas pilsētā Varaždinā šodien noslēdzās Eiropas U17 meistarsacīkšu kvalifikācijas otrā posma E apakšgrupas turnīrs, kura pēdējā spēlē Ievas Ņečiporukas trenētā Latvijas meiteņu izlase ar 3-0 (14, 20, 19) sakāva vienaudzes no Igaunijas.

• Īsteni saspringts šajā spēlē izvērtās tikai pirmais sets, kura galotnē latvietēm izdevās atspēlēt vienu setbumbu, gūt trīs punktus pēc kārtas un uzvarēt ar 26:24. Atlikušajos divos setos igaunietes nespēja nopelnīt vairāk par 20 punktiem.

• Latvijas komandā rezultatīvākās godu ar 11 punktiem dalīja Anete Čelnova un Katrīna Struka. Savukārt pa deviņiem punktiem guva Karmena Struka un Līva Ēbere.

• Vakar Latvijas komanda ar 0-3 piekāpās vienaudzēm no Rumānijas, savukārt piektdien latvietes ar rezultātu 1-3 atzina Horvātijas U17 valstsvienības pārākumu.

• Finālturnīrs, kurā iekļūs grupu uzvarētājas, kā arī labākā otrās vietas īpašniece, ar 12 komandu piedalīšanos norisināsies 2022.gada jūlijā Čehijas pilsētās Olomoucā un Prostejovā.

Latvijas sieviešu volejbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta kvalifikācijā:
Katrīna Struka, Aleksandra Timbere, Diāna Sedliņa, Marta Gintere, Rēzija Bikava, Eva Brokāne, Līva Ēbere, Karmena Struka, Renāte Krūklīte, Jeļizaveta Izotova, Anete Čelnova, Ginta Leveika.

Izmantotie resursi:
https://www.cev.eu/match-centres/ce...
https://www.cev.eu/national-team/ag...