Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Latvijas U22 volejbolisti sakauj Fēru salas, sperot soli pretim EČ finālturnīram

Latvijas U22 volejbolisti sakauj Fēru salas, sperot soli pretim EČ finālturnīram
Foto: volejbols.lv

Šovakar Daugavpilī sākās Eiropas U22 volejbola meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīrs, tā pirmajā cīņā Latvijas valstsvienībai pārliecinoši sakaujot (3-0) Fēru salu izlasi.

• Bijušā Latvijas pieaugušo izlases volejbolista Laura Iecelnieka trenētā Latvijas izlase nevienā no setiem neļāva saliniekiem cerēt uz veiksmīgu iznākumu. Pirmajā setā Latvija bija pārāka ar 25:18, otrajā ar 25:12, savukārt noslēdzošajā setā ar 25:19, tādējādi arī iekrājot labu gūto un zaudēto punktu attiecību.

• Latvieši šovakar izpildīja visus astoņus eisus, kā arī pieļāva par septiņām kļūdām mazāk (12-19) nekā Fēru salu volejbolisti.

• Latvijas valstsvienības labā pa desmit punktiem guva Gustavs Freimanis, Patriks Pinka, Eduards Stieģelis un Kristers Dardzāns. Astoņus punktus nopelnīja Renārs Pauls Jansons.

• Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrs jūlija vidū notiks Polijas pilsētā Tarnuvā. Neskaitot mājinieci Poliju, tajā spēlēs kvalifikācijas turnīra sešu apakšgrupu uzvarētāji, kā arī labākā otrās vietas ieguvēja.

• Tā kā grupās ir dažāds komandu skaits, lai noskaidrotu, kuri no otrās vietas ieguvējiem kvalificēsies finālturnīram, vērā tiks ņemti tikai pirmo triju komandu savstarpējie rezultāti.

Spēļu kalendārs

DatumsLaiksSpēleRezultāts
19.05.19:00Fēru salas – Latvija0-3 (18; 12; 19)
20.05.19:00Fēru salas – Serbija
21.05.16:00Latvija – Serbija

Izmantotie avoti:
https://volejbols.lv/zina/nakamas-n...
https://www.cev.eu/match-centres/ce...


Foto: Latvijas Volejbola federācija

Kaprioti nosauc Latvijas sieviešu volejbola izlases 19 kandidātes

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Daniele Kaprioti ir nosaucis 19 volejbolistes, kuras pirmdien, 29. aprīlī, sāks gatavošanos Eiropas Sudraba līgas sacensībām.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvija Eiropas U-18 čempionāta atlases turnīru Rīgā beidz ar uzvaru pār Ungāriju

Latvijas volejbolisti šodien Rīgā Eiropas U-18 čempionāta kvalifikācijas otrās kārtas sacensības beidza ar uzvaru, ar 3-1 (25:23, 23:25, 25:23, 25:15) pieveicot Ungāriju, bet finālturnīram kvalificējoties Turcijai un Austrijai.