Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

RSU/MSĢ volejbolistes Baltijas līgas spēlē apspēlē lietuvietes

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

RSU/MSĢ volejbolistes Baltijas līgas spēlē apspēlē lietuvietes
RSU/MSĢ volejbola komanda. Foto: Artūrs Stiebriņš

LETA. "Rīgas Stradiņa Universitātes"/"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" (RSU/MSĢ) komanda svētdien Kauņā izcīnīja uzvaru "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlē.

RSU/MSĢ izbraukumā ar 3-2 (21:25, 25:17, 17:25, 25:19, 16:14) uzvarēja "Kaunas-VDU".

Starp viešņām rezultatīvākā ar 27 punktiem bija Katrīna Struka, Karmena Struka pievienoja 18 punktus, kamēr vēl 15 punktus sakrāja Agija Ankevica.

Kauņas komandā ar 18 punktiem izcēlās Egle Makauskaite un Gvantsa Ulumbelašvili.

Citā mačā "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" (RVS/LU) vienība izbraukumā ar 1-3 (20:25, 25:22, 23:25, 22:25) zaudēja Jonavas "Aušrine".

Rīdzinieces no zaudējuma neglāba Annsd Cepurītes 18 punkti, kamēr Jonavas komandā rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Jekaterina Kovaļska.

Turnīra tabulā RVS/LU ar 28 punktiem 15 spēlēs ir trešā, RSU/MSĢ ar 19 punktiem 15 mačos ir piektā, bet Jelgava" ar 18 punktiem 14 cīņās - sestā. "SuFA klubs"/DU ar pieciem punktiem 14 spēlēs ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").

Izmantotie resursi:
LETA