Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

"RTU Robežsardze/Jūrmala" Baltijas līgu sāk ar zaudējumu pret Kēlu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"RTU Robežsardze/Jūrmala" Baltijas līgu sāk ar zaudējumu pret Kēlu
Avo Kēls. Foto: CEV.eu

LETA. "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" komanda sestdien "Credit24" meistarlīgas turnīru volejbolā uzsāka ar zaudējumu savā laukumā bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadītajai un Toma Švana pārstāvētajai "Parnu" vienībai.

Jūrmalnieki mājās piekāpās Pērnavas klubam ar 0-3 (19:25, 21:25, 22:25). Mājiniekiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Aleksandrs Avdejevs, bet ar deviņiem punktiem atzīmējās Matīss Gabdulļins.

Pretinieku rindās Latvijas izlases kapteinis Švans guva 13 punktus, izceldamies ar sešām netveramām servēm, kas bija tikpat cik visiem pārējiem spēles dalībniekiem kopā. Par rezultatīvāko viesu rindās ar 16 punktiem kļuva Markuss Ūskari.

Svētdien jūrmalnieki uzņems citu Igaunijas komandu Tallinas "TalTech".

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalīsies deviņas komandas - pa četrām komandām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"/MSĢ) un viena Lietuvas vienība - Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".