Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Platačs nākamajā sezonā spēlēs Čehijas ''Kladno''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Platačs nākamajā sezonā spēlēs Čehijas ''Kladno''
Kristaps Platačs. Foto: LVF

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka volejbola izlases spēlētājs Kristaps Platačs uz vienu sezonu noslēdzis līgumu ar Čehijas augstākā čempionāta komandu ''Kladno''. Līdz šim volejbolists spēlēja Igaunijā Pērnavas komandā, kuru trenē izlases galvenais treneris Arvo Kēls.

Šo sezonu Kristaps Platačs aizvadīja Igaunijā, kur spēlēja Latvijas izlases galvenā trenera Arvo Kēla vadībā Pērnavas komandā. Latvijas Volejbola federācija informē, ka nākamajā sezonā Platačs dosies uz Čehiju un ir parakstījis līgumu ar ''Kladno'' vienību. Šosezon Čehijā spēlēja divi Latvijas volejbolisti - Toms Vanags un Elvita Dolotova.

''Gribēju sevi pamēģināt Čehijas čempionātā. Līgums noslēgts uz vienu gadu. Gribu nospēlēt stabilāk. Mazāk kļūdīties, vairāk spēlēt ar prātu, nevis tikai sist pa bumbu. Vēlos pilnveidot savu spēli individuāli,'' pirmos komentārus par pievienošanos ''Kladno'' Volejbola federācijai sniedza Platačs.

Šosezon ''Kladno'' ar sešām uzvarām 22 spēlēs Čehijas augstākās līgas regulārajā sezonā ieņēma astoto vietu. Astotdaļfinālā sērijā līdz divām uzvarām tā ar 2-0 uzvarēja ''Brno'', taču sezonu noslēdza ceturtdaļfinālā, kur sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 zaudēja regulārās sezonas uzvarētājiem ''Karlovarsko'', kuri vēlāk kļuva arī par Čehijas čempioniem.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2021-04-30 11:53, pirms 3 gadiem
Varēs ar Jāgru iet vakariņās.