Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jelgavas" un RVS/LU volejbolistes uzvar Baltijas līgas spēlēs

Agris Suveizda

"Jelgavas" un RVS/LU volejbolistes uzvar Baltijas līgas spēlēs
RVS/LU volejbolistes. Foto: Rīgas Volejbola skola

LETA. "Jelgavas" un "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU) komandas svētdien izcīnīja panākumus pār citām Latvijas vienībām "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlēs.

Jelgavnieces mājas spēlē ar 3-1 (25:20, 25:19, 23:25, 25:20) pārspēja "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) volejbolistes. Mājinieču rindās rezultatīvākā ar 21 punktu bija Līva Sola, kamēr vēl 17 punktus guva Monta Urbāne, kura arī četras reizes izcēlās blokā. RSU/MSĢ rindās 20 punktus sakrāja Kristīne Leskinoviča.

Citā mačā RVS/LU izbraukumā ar 3-0 (25:15, 25:22, 25:15) guva panākumu pār "SuFA klubs"/DU komandu. Starp uzvarētājām pie 13 punktiem tika Rūta Putene un Katrīna Paula Krustkalne, kamēr Daugavpils vienībā ar desmit punktiem izcēlās Inga Sauša un Dagmāra Helēna Laurecka.

Turnīra tabulā RVS/LU ar 13 punktiem sešās spēlēs ir pirmā, "Jelgava" ar deviņiem punktiem piecās cīņās ir sestā, bet RSU/MSĢ ar pieciem punktiem sešos dueļos un "SuFA klubs"/DU bez punktiem piecās cīņās ieņem attiecīgi pirmspēdējo un pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").

Izmantotie resursi:
LETA