Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā mūsējiem divas uzvaras

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Schenker" līgā mūsējiem divas uzvaras
''Biolars-Olaine/Ozolnieki''
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Schenker'' volejbola līgā sestdien tika aizvadītas trīs spēles, un visās tika izspēlēti četri seti. Uzvaru ar 3:1 guva gan ''Biolars-Olaine/Ozolnieki'', gan ''DU''.

Daugavpils Univesitātes komanda savā zālē uzņēma Rakveres komandu. Pirmajos divos setos mūsējiem izdevās uzvarēt ar 25:20 un 25:21. Arī trešajā setā daugavpilieši bija tuvu panākumam - ''DU'' bija priekšā ar 24:23, taču pāris rupjas kļūdas un sets uzdāvināts pretiniekam - 27:29. Ceturtajā setā ''DU'' izdevās viss - gan uzbrukums, gan aizsardzība (lieliski darbojās bloks) un setā pārliecinoša uzvara ar 25:15.

3:1 uzvaru šodien izcīnīja arī ''Biolars-Olaine/Ozolnieki'', kas izbraukumā pārspēja VK ''Valio Võru''. 3:1 rezultāts tika fiksēts arī trešajā šīs dienas spēlē. Turnīra pārliecinošie līderi ''Pärnu'' tika galā ar ''Tartu Pere Leib''.

Svētdien ''Schenker'' līgā notiks trīs mači. ''Lāse-R/Rīga'' plkst. 15:00 uzņems Rakveres komandu, stundu vēlāk sāksies spēle starp ''Tartu Pere Leib'' un ''Biolars-Olaine/Ozolnieki'', bet plkst. 16:15 divu Igaunijas komandu duelī ''TTÜ'' spēkosies ar ''Selver Tallinn''

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja