Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse-R" Eiropas kausu sezona noslēgusies

Jānis Celmiņš

Šo svētdien, Rīgā Olimpiskajā sporta centrā "Schneker" līgas vicečempioni "Lāse-R" volejbolisti noslēdza dalību "CEV Challenge Cup" turnīrā. Rīdzinieki spēja revanšēties Polijas "Asseco Resovia SSA" ar 3:2, taču zaudēja "zelta setā".

Pirms nedēļas rīdzinieki "CEV Challenge Cup" turnīra otrās kārtas spēlē tikās ar "ASSECO Resovia SSA RZESZOW" un piedzīvoja zaudējumu ar 0:3. Svētdien mūsu volejbolisti interesantā, spraigā un ļoti saspringtā cīņā ar 3:2 (21:25, 25:22, 30:28, 29:31, 19:17) spēja revanšēties.

Šī CEV turnīra nolikums paredz to, ka ja pēc divu spēļu izspēles rezultāts ir 1:1 (setu attiecība netiek ņemta vērā), tad tiek spēlēts papildu sets līdz piecpadsmit punktiem.

Diemžēl šim setam "robežsargiem" spēka nepietika un nācās piekāpties ar 12:15. Tādejādi Latvijas čempioniem Eiropas kausu sezona beigusies.

Kopumā rīdzinieki šodien parādīja labu sniegumu un parādīja, ka divi zaudējumi "Schenker" līgas spēlēs ir bijusi tikai nejaušība. Raimonda Vildes trenētā "Lāse-R" vienība svētdien parādīja ļoti saturīgu sniegumu, taču par nožēlu Latvijas volejbola draugiem, kuri Olimpiskajā sporta centrā bija sanākuši volejbolam neraksturīgi daudz, uzvarēt nespēja. Īpaši gribētos uzteikt Lauri Iecelnieku, kurš veiksmīgi darbojās kā uzbrukumā tā aizsardzība un blokā. Samērā saturīgu sniegumu parādīja arī daudz peltie "robežsargu" leģionāri - Alans Vince (ASV) un Jovans Vukovičs (Serbija). Atšķirībā no pirmās abu komandu tikšanās reizes rīdzinieki šoreiz daudz veiksmīgāk tika galā ar viesu agresīvajām servēm, kas bija galvenais klupšanas akmens pirmajā abu komandu tikšanās reizē Polijā.

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl

     [+] [-]

, 2007-10-28 22:45, pirms 17 gadiem
Labi džeki nokapājuši! Varē ja tikai uzrakstīt kas bija laukumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-28 23:04, pirms 17 gadiem
Labs machs bija...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja