Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē startēs dāmu volejbola čempionāta pusfināli

Nedēļas nogalē startēs dāmu volejbola čempionāta pusfināli
"Jelgavas/LU" volejbolistes
Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē ar pusfināla spēlēm startēs Latvijas čempionāts sievietēm. Pusfinālos tiekas "MSĢ/Zeltaleja" ar Baltijas līgas sudraba medaļu ieguvējām - "Jelgava/LU" un RSU/MVS ar SK "Babīte" volejbolistēm.

Pusfinālā un finālā vienādas uzvarēto un zaudēto spēļu attiecības gadījumā, lai noskaidrotu uzvarētāju, tiks spēlēts "zelta sets” līdz 15 punktiem vai ar vienas komandas divu punktu pārsvaru. Visām spēlēm būs iespēja sekot līdzi teksta tiešraidē, bet trīs spēlēm būs pieejama arī video translācija.

Vienā pusfinālā "Jelgavas/LU" volejbolistes sacentīsies ar "MSĢ/Zeltaleju", savukārt otrā RSU/MVS cīnīsies ar "Babītes" volejbolistēm. Pirmā spēle tiks aizvadīta 30.martā, bet otrā - 5.aprīlī.

Finālā pirmās spēles tiks aizvadītas 6.aprīlī, savukārt čempionāts noslēgsies 12.aprīlī. 6.aprīļa mači notiks Jelgavas sporta hallē, bet atbildes spēles tiks aizvadītas Rīgas 49.vidusskolā.

Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova
Latvijas Volejbola federācija