Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Foto: Latvijas Kauss 2015

Fantastiskas emocijas Latvijas kausa ceturtdaļfinālā, uzvarā pār Poliurs/ Ozolnieki!!! 3-1 /25-23;35-33;23-25;25-22/.
Ja vien Jūs zinātu, cik grūta bija šī spēle, pirms tā vēl nebija sākusies! Ar raksturu un vēlmi mums viss ir kārtībā, to es Jums varu teikt droši! Kas mūs dzina uz priekšu? Noteikti fantastiskā atmosfēra zālē, skatītāju daudzums un viņu atdotās emocijas mums! Man ir prieks, ka mēs Jums varam iedot kaut ko arī pretī - mūsu spēli!!! Par skaistām uzvarām. Man grūti vairāk ko komentēt, vienkārši izbaudiet spēli vēlreiz no Lāsmas Iršas redzesloka bildēs!!! Jēkabpilī mīl volejbolu!
Mūs atbalsta Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Sporta centrs, Jēkabpils Sporta skola, sporta preces Asics, Optibet, Lindo grupa, SIA Jubergs, Citrus SPA, SIA Hektors, kafejnīca Ceļavējš, SIA Jēkabpils PMK, SIA Mikor, apdrošināsanas kompānija Gjensidige, Līvānu kūdras fabrika, AS SEB, reklāmdarbnīca Visual, Tērē Mazāk!,SIA Zemzarīši AB, SIA LC Būve, SIA Selko īpašumi, SIA Gefa Latvija, SIA Dona. Paldies Jums par atbalstu, kopā mēs esam spēks!