Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker Superkausa" finālā "Biolars/Jelgava" pret TTU

Andrejs Siliņš

"Schenker Superkausa" finālā "Biolars/Jelgava" pret TTU
"Biolars/Jelgava" kluba spēlētāji
Foto: volejbols.lv

Sestdien "Schenker Superkausa" izcīņas pusfinālā Latvijas kausa īpašniece "Biolars/Jelgava" piecu setu cīņā uzveica Latvijas čempioni "RTU/Robežsardze" un rītdien finālā tiksies ar Igaunijas kausa īpašnieci TTU, kas savā pusfinālā arī piecos setos pieveica Igaunijas čempioni "Tartu Bigbank".

Sacensību nolikums paredz, ka pirmajā dienā tiek aizvadīti nacionālie pusfināli, kuros tiekas attiecīgi „RTU/Robežardze” (Latvijas čempione) - „Biolars/Jelgava” (Latvijas kausa ieguvēja) un „TTU” (Igaunijas kausa ieguvēja) – „Tartu Bigbank” (Igaunijas čempione). Pirmās Daugavas Sporta nama laukumā devās Latvijas komandas, un spēle izvērtās tiešām aizraujoša.

Katra komanda tika pie miniuzvaras pirmajos divos setos. Trešajā Matīss Gabdulļins guva desmit punktus viens pats, otro reizi mačā aizvedot jelgavniekus līdz vadībai pa setiem (25:21). Ceturtajā setā salauzt rīdziniekus neizdevās (17:25), bet izšķirošajā piektajā setā Jelgavas komanda svinēja uzvaru (15:13), izcīnot panākumu arī visā mačā pa setiem ar 3-2.

Matīss Gabdulļins spēli pabeidza ar 28 punktiem, Rolands Ozoliņš uzvarētāju labā guva 21 punktu, bet 16 pievienoja Andrejs Baburovs. "RTU/Robežsardzei" nepalīdzēja arī 20 Toma Vanaga gūtie punkti.

Rītdien izšķirošajā spēlē par superkausu "Biolars/Jelgava" tiksies ar TTU. Igaunijas kausa īpašniece atspēlējās no 0-2 pa setiem un ar 3-2 (26:28, 19:25, 25:15, 25:18, 15:10) apspēlēja čempioni "Tartu Bigbank".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja