Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pusfinālā kā pirmie - VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolisti

Jānis Celmiņš

Pusfinālā kā pirmie - VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolisti
VK Biolars / Ozolnieki volejbolisti
Foto: www.jelgavniekiem.lv

Latvijas volejbola kausa izcīņas pusfinālā kā pirmie šovakar iekļuvuši VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolisti, kuri arī atbildes spēlē savā laukumā apspēlēja VK "Ezerzeme / DU" - 3:0.

Jau ziņojām, ka pirmajā Latvijas kausa izcīņas spēlē starp VK "Biolars / Ozolnieki" un VK "Ezerzeme / DU" volejbolistiem pārāki ar 3:0 bija pirmie. Arī šodien atbildes spēlēs Ozolnieku sporta namā uzvarēja "ozīši" (25:17, 25:20, 25:17), tādejādi uzvarot divu spēļu summā ar 6:0 un iekļūstot Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Tur Ozolnieku kluba visticamāk pretī stāsies SK "ELVI / Kuldīga" volejbolisti, kuri šodien tiekās ar otru Ozolnieku komandu - VK "Ozolnieki" (amatieru līgas komanda). Komandu meistarības līmeņi ir dieametrāli pretēji, tāpēc diezgan droši var prognozēt, ka kausa izcīņas pusfinālā spēlēs kuldīdznieki.

Vēl trešās kārtas atbildes spēlēs šodien spēkiem mērojas VK "Rīga / Lāse-R" un "OC Limbaži" volejbolisti, kā arī "Cēsu Alus" un "Armijas" VK.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja