Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Tartu ''Bigbank'' kļūst par Baltijas Meistarlīgas čempioni; Švanam bronza

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Tartu ''Bigbank'' kļūst par Baltijas Meistarlīgas čempioni; Švanam bronza
Foto: Pärnu Võrkpalliklubi

Baltijas ''Credit24'' Meistarlīgā volejbolā noskaidroti medaļnieki. Bronzas godalgas sīvā cīņā izcīnīja Toma Švana pārstāvētā ''Parnu'' vienība, bet par čempioniem kļuva Tartu ''Bigbank''.

Pērnavas pretinieki cīņā par bronzu bija Austra Štāla trenētā Gargždu ''Amber Volley''. Cīņas sākums bija īpaši sīvs, taču ''Amber Volley'' ar minimālu pārsvaru uzvarēja pirmajos divos setos. Tas lika krasi mainīt spēles plānu ''Parnu'' volejbolistiem, jo viņi bija nonākuši strupceļā. Nākamos divus setus viņi guva par 11 punktiem vairāk kā pretinieki, bet piekto setu noslēdza ar samērā pārliecinošu uzvaru un izcīnīja bronzu. ''Parnu'' atspēlējās no 0:2 deficīta un izcīnīja uzvaru 3:2 (25:27, 22:25, 25:14, 25:14, 15:10).

Arī šajā mačā Toms Švans uzrādīja teicamu statistiku un uzņēmās komandas līdera statusu. Viņš guva četrus punktus ar bloku, divus ar servi un ar savu precīzo spēli kaldināja Pērnavas panākumu. Švans šo sezonu noslēdz arī kā labākais un precīzākais servētājs visā līgā.

Pēcāk finālā tikās pamatturnīra uzvarētāja Tartu ''Bigbank'' un Tallinas ''TalTech''. Tartu ''Bigbank'' izmantoja pretinieku kļūdas un intrigu šajā mačā nepieļāva. ''Taltech'' guva vien 13 punktus no pretinieku kļūdām, bet ''Bigbank'' 29 un kļuva par čempioni (25:21, 25:16, 25:20).

Izmantotie resursi:
https://vcl.lv/credit24-meistarliga...