Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''Lāse-R'' piecos setos uzvar pastarīti, ozīšiem un DU sakāves

Krišs Upenieks

''Lāse-R'' piecos setos uzvar pastarīti, ozīšiem un DU sakāves
Raimonds Vilmanis
Foto: Renārs Buivids

No Latvijas komandām šovakar ''Schenker'' volejbola līgas turnīrā vienīgo uzvaru izcīnīja ''Lāse-R'', kas viesos Igaunijas pilsētā Viru piecos setos pieveica līgas vājāko komandu. ''Ozolnieki/Poliurs'' un ''Daugavpils universitāte'' piedzīvoja sakāves trīs setos, attiecīgi Tartu un Tallinā.

''Lāse-R'' šīvakara pretiniece līdz šim bija izcīnījusi četrus punktus, kamēr mūsējie - 41. Nekādu šaubu, ka rīdziniekiem spēlē favorītu loma, bet laukumā to pierādīt nebija viegli, jo joprojām Raimonda Vildes komandai ir lielas problēmu ar sastāvu. Pirmajos divos setos tika izcīnītas divas ļoti smagas uzvaras (29:27, 26:24), bet tad igauņi divas reizes viesus nolika uz lāpstiņām - 19:25. 17:25. Par laimi, ''Lāse-R'' spēja saņemties, aizbraucot no Viru ar diviem punktiem (15:12). Rezultatīvākais šajā mačā Aleksandrs Avdejevs, kuram 17 punkti, bet 16 pievienoja Jānis Liepiņš.

''Daugavpils universitātei'' šodien bija ļoti nopietns pārbaudījums - Igaunijas grands Tallinas ''Selver''. Šoreiz daugavpiliešiem nebija nekādu variantu - 20:25, 18:25, 15:25, un Tallina jāpamet bez punktiem. Zaudējumā labākais punktu vācējs bija Rihards Puķītis - 8 punkti. ''Ozolnieki/Poliurs'' devās uz Tartu, lai tiktos ar Arta Caica, kurš gan joprojām nav sastāvā, ''BigBank''. Visos setos ozīši palika uz 23 punktiem, zaudējot trīs setos. Gatis Augustāns šajā spēlē sakrāja 18 punktus, bet 12 ači Raimondam Vilmanim.

Rīt visām trim komandām jāspēlē atkal, bet pievienosies latviešiem arī ''Biolars/Jelgava'', kurai smaga spēlē pret ''Selver'', bet jau zaudējumu ierakstīt nepavisam nevajadzētu, jo šī komanda nepavisam nav neuzvarama.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-26 23:16, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Redzot Lāses sastāvu ar šiem "nepazīstamajiem" uzvārdiem, jabrīnās, ka vispār punkti nāk
Pēdējais laiks sākt iepazit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-27 01:28, pirms 12 gadiem
ja vēl kāds tiks garām TTU tad tie būs DU!
in your face!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-27 09:57, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Protams, bet reāli klase nav nevienam vēl
Klase jau ir, stabilitātes vēl nav